InnoFest: Startup Edition YES!Delft

InnoFest: Startup Edition YES!Delft

Speakers

 Ron Bloemers Business Coach, Climate-KIC

Ron Bloemers is business coach within the Climate-KIC Accelerator program, which runs in several European countries. He coaches early stage cleantech etrepreneurs with an initial idea and/or prototype, advising them on how to develop a business model with a scalable and profitable product or service, which will sell successfully in the market. Bloemers is also the fouder and managing partner at Start-U-Up.

 

 Chokri Mousaoui Mede-oprichter, Eternal Sun

Chokri Mousaoui is mede-oprichter van Eternal Sun, een spin-off van TU Delft en gespecialiseerd in solar simulatie technologie dat wordt ingezet voor het testen van nieuwe producten enmaterialen. Het bedrijf haalde eind 2014 een investering van 2 miljoen Euro binnen. Mousaoui zal tijdens Cleantech InnoFest zijn ervaringen en visie voor de toekomst van Eternal Sun delen. 

 

 Marieke van Dijk DesignThinkers

Marieke is een Innovation Management consultant met meer dan 10 jaar ervaring in het managen van complexe teams en projecten. Marieke is een lead designer voor het Digital Methods Initiative en als zodanig betrokken bij het Europese onderzoeksproject Electronic Maps. Daarnast is ze principal affiliate van de Stichting Govcom.org. Marieke studeerde Design Onderzoek en Industrieel Design bij de Design Academie in Eindhoven.

event registration
 event registration