Innovatief ondernemen

Innovatief ondernemen, dus minder belasting betalen?

Bij de ondernemers van Yes!Delft staat innovatie centraal. Het Nederlandse belastingsysteem kent een aantal stimuleringsmaatregelen voor de innovatieve sector. Bijvoorbeeld de innovatiebox die is ingevoerd om innovatief onderzoek te stimuleren door belastingvoordeel te geven op de winsten die hieruit volgen. Daarnaast zijn er meer fiscale voordelen te behalen voor innovatieve ondernemers, zoals WBSO-subsidie en de RDA-aftrek. Deze drie fiscale incentives staan in nauw onderling verband. Wat zijn de voorwaarden, hoe gaat de aanvraag hiervan in zijn werk en wat moet je nog meer weten? Louis Leijsen, fiscalist en expert op het gebied van de innovatiebox zal jullie daar meer over vertellen. Tevens zal Jochem Calis (fiscalist) een toelichting geven op de wijze waarin EY jullie kan ondersteunen in een eventuele WBSO aanvraag.

Meld je aan voor de (Nederlandse) interactieve sessie op donderdag 22 mei 2014 van 15.30 tot 17.30 georganiseerd door Ernst & Young (EY) Accountants in samenwerking met Ernst & Young (EY) Belastingadviseurs. De workshop wordt gehouden in de executive boardroom in Yes!Delft en we sluiten af met een drankje.

Mocht je vooraf al vragen of specifieke issues hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met Louis Leijsen (Louis.leijsen@nl.ey.com) of Rianne van de Sande (rianne.van.de.sande@nl.ey.com /06-29084580).

bijeenkomst organiseren
 bijeenkomst organiseren