Innovatiecafé duurzaam implementeren, meld je nu aan!

Ben je er online ook bij op donderdag 25 juni?


Wanneer: donderdag 25 juni van 15:00 tot 16:30 uur
Hoe: de bijeenkomst vindt online plaats via het platform van Let's Get Digital. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je van ons een mail met daarin de link naar de bijeenkomst. 
Aanmelden: is mogelijk via deze website. Bovenin het menu vindt u de mogelijkheid tot aanmelden.

Interessant voor? 
Ondernemers en zorgaanbieders die bezig zijn met innoveren in de zorg


Het coronavirus is op 11 maart 2020 officieel tot pandemie verklaard. Zorginstellingen, zorgogranisaties en innovators zijn sindsdien drukker dan ooit in het versnellen en verbinden van innovaties in de zorg. En met succes! Innovaties die werkzaamheden tijdens corona uitvoerbaar maken, worden sneller geïmplementeerd in zorginstellingen. 

Tijdens het komende innovatiecafé op 25 juni 2020 wordt uitgebreid aandacht besteed aan "duurzaam implementeren van zorginnovaties". We moeten met z'n allen omschakelen naar een anderhalve-meter-maatschappij. Van veel organisaties vraagt dit een andere inrichting van de primaire processen en daarom worden nu veel innovaties voor de zorg op afstand geïmplementeerd. Maar hoe passen deze toepassingen na de coronacrisis in de primaire processen. 

Hoe zorg je ervoor dat wat je nu implementeert ook straks nog relevant is? Tijdens de bijeenkomst vertelt een zorgorganisatie over hun ervaringen met implementatie en opschaling. Wat hebben zij ervan geleerd? Daarna komt nog een implementatie expert aan het woord en tot slot geeft Health Innovaties Netherlands (HI-NL) een presentatie over het betrekken van de gebruiker en waarom dit zo belangrijk is. 

Na de presentaties is er ruimte om met elkaar en de sprekers te netwerken of om je vragen voor te leggen.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren