WORKSHOPS TENT 1:

Van idee naar klantwaarde ~ Hugo Bakkenist
Leuk idee! Maar voor wie los je nou precies wat op? We denken vaak vanuit oplossingen en hopen dan dat er iemand met een probleem 'tegenaan loopt'. We gaan jouw waardepropositie vorm en inhoud geven, vanuit de klant! Van idee naar klantwaarde.

 

WORKSHOPS TENT 2:

Storytelling ~ Frederik Melchior
Een overlevingsinstrument, stammend uit de prehistorie, blijkt vandaag de dag geen fractie aan kracht te hebben ingeboet. Een 21e-eeuwse vaardigheid die - leunend op oeroude bewijskracht - hét instrument blijkt te zijn om te enthousiasmeren, motiveren en verleiden.

 

WORKSHOPS TENT 3:

Maak kennis met Design Thinking CB zakelijk ~ Susanne Nieuwenhuis-Nijsink & Harm-Jan Luth
Leer jezelf in te leven in de ander en kom tot nieuwe ideeën. Blijf de ideeën continu toetsen en kom samen tot de beste oplossing. In de workshop laten we je ervaren hoe je met deze innovatieve mindset een oplossing kunt vinden voor het échte probleem.

Beeldherkenning, machine learning en bigdata bij agrarische schades' ~ Gerard v.d. Zon
In deze workshop ontdek je de mogelijkheden van beeldherkenning, machine learning en bigdata bij het vaststellen van agrarische schades. Ervaar hoe we schades kunnen beperken en denk mee met de volgende stap. Met jouw hulp gaan we brainstormen voor mogelijkheden om schades te voorkomen.

Help jij mee een nieuwe dienst van Centraal Beheer succesvol te maken? ~ Bianca Eijkenaar & Aafke Wiegersma
Centraal Beheer is druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten. Een aantal staat er al in de markt en ken je vast; Telefoonreparatie en Roadguard. Om succesvol nieuwe diensten in de markt te zetten, is het heel belangrijk om continu met klanten te onderzoeken wat zij van onze dienst vinden. Zo ontwikkelen wij diensten die passen bij de klant. En jij kunt ons hierbij helpen. Tijdens de workshop ga je met ons een experiement uitvoeren voor Rechtsbijstand on demand.

Robotic Process Automation ~ Wouter de Haan & Frank Steenbakker
Ben jij benieuwd hoe robots repeterend handelingen sneller, beter en tegen lagere kosten kunnen uitvoeren? Wil je weten wat er nodig is om een robot in te zetten? Ben je geïnteresseerd in inspirerende voorbeelden / best practices binnen Schade & Inkomen? (bv eglue en FRISS?)
Schrijf je dan nu in en ervaar bovendien hoe een robot het werk bovendien leuker kan maken!


TALKS IN THE DARK:

Samenwerken met startups - Centraal Beheer particulier lanceert nieuwe dienst ~Jeroen Bontje
Centraal Beheer is druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten. Een aantal staat er al in de markt en ken je vast; Telefoonreparatie en Roadguard. En binnenkort wordt er weer een nieuwe dienst in de markt gezet. In deze Talk wordt je meegenomen in de beweging die Centraal Beheer maakt. Ook vertellen wij je hoe gaaf het is om samen met een startup in hele korte tijd en op een lean startup manier een nieuwe dienst in de markt te zetten.

Robotisering & digitalisering ~ Robert ter Riet
Help Pensioen & Leven met jouw innovatiekracht!! Pensioen en Leven legt een innovatievraagstuk op tafel. Help mee om dit probleem op te lossen. Je krijgt er iets moois voor terug: onze kennis van machine learning, robotisering, datamining en ontwikkeling van future skills. Met het delen van kennis maken we innovatie van ons allemaal!

Mobility Open Blockchan Initiative ~ Jeroen Bartelse
Ineens doe je mee in een consortium met onder andere BMW, Ford, BM, Bosch en nog veel meer partijen. En binnen dit consortium zijn we dan co-chair van de usage based insurance werkgroep. Wat gebeurt er in zo’n consortium, hoe werkt dit, wat zijn de mogelijkheden, waarom doen we eigenlijk mee, en wat is de waarde van blockchain  voor mobiliteit? Het komt allemaal aan bod in deze boeiende talk.

Voorzie digitale transformatie voor Intermediair ~ Arno Brons & Ralph van Dam
Organisaties bereiden zich voor op de digitale toekomst. Markten verschuiven en klantvragen veranderen. Innovatie en vernieuwing worden belangrijker dan ooit. Advieskantoren kunnen van opkomende technologieën profiteren. Maar welke mogelijkheden er ontstaan en hoe je daar op in kunt spelen is vaak nog onduidelijk. Daarom ondersteunt Avéro Achmea en Centraal Beheer zakelijk haar partners met digitalisering. Hoe? dat vertellen we je graag.

 

THE INNOVATION SQUARE:

Maak van je mobiele telefoon een 3D Holoprojector

VR Experience in de zitzak

Blink op de werkplek ~Janneke Burks
Op zoek naar een sparringspartner om jouw innovatie verder te brengen? Soms weet je precies waar je moet zijn met een goed idee of je hulpvraag. Maar wat als je dat nu niet weet? Of als je eerst wilt toetsen of jouw idee potentie heeft? Als je op zoek bent naar specifieke expertise? Of juist jouw expertise wilt aanbieden? BLINK kan je helpen! Kom langs op 'the innovation square' en ontdek de mogelijkheden van intern social platform BLINK.

Netwerkbar & Smoothiefiets

Collega's in de boxring ~ Marta Mlicka
Durf jij de ander te raken? – Ervaar wat er met jezelf en in de groepsdynamiek gebeurt als je uit je comfortzone stapt, in de ruimte waar nieuwe ideeën en innovatie ontstaan. Wanneer kom je in actie, wanneer neem je ruimte, wanneer geef je ruimte? Geef je op voor een potje 'timeboksen'!

Lancering Trendrapport ~ Thijs Fleer / Leroy Huikes

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren