Innovatie-impuls on tour #InZo2023 - Meld je aan!

Het is bijna zover! De Innovatie-impuls gaat on tour #InZo2023. We bezoeken 4 regio’s: Oost, West, Noord en Zuid. In november en december vind je een on-tour-bijeenkomst bij een zorgorganisatie in jouw regio. Tijdens deze bijeenkomsten zie, hoor én beleef je hoe zorgtechnologie kan bijdragen aan meer eigen regie en zelfredzaamheid voor mensen met een beperking. De bijeenkomsten worden begeleid door Eva Eikhout en Lucille Werner. 

Diverse zorgorganisaties door het hele land zijn mede dankzij de Innovatie-impuls al succesvol bezig met zorgtechnologie. Zij delen hun kennis en ervaringen tijdens de bijeenkomsten van Innovatie-impuls on tour. 

Kom ook en meld je aan
De inschrijving per regio is open. Meld je nu aan!

Wat kun je verwachten?
Het programma is per regio verschillend. Wat kun je in ieder geval verwachten? Tijdens de on-tour-bijeenkomsten nemen zorgmedewerkers, cliënten en hun naasten je mee in inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Je kunt met hen in gesprek over hun bijdrage aan deze vernieuwingen. En er is nog veel meer te beleven. Probeer verschillende vernieuwende zorgtechnologieën zelf uit. Los zorgvragen op in de Escape Room. Stel al je vragen over het implementeren en opschalen van zorgtechnologieën en de Innovatie-Route aan de experts. En praat bij met collega's onder het genot van een hapje en een drankje. 

Programma, data en locaties
Innovatie-impuls on tour vindt één keer per regio plaats van 10:00 tot 15:00 uur. Ga naar programma voor meer informatie over het programma in de regio. 

  • Dinsdag 28 november bij Pluryn in Nijmegen - regio Oost 
  • Woensdag 29 november bij VanBoeijen in Assen - regio Noord
  • Vrijdag 8 december bij Syndion in Gorinchem - regio West
  • Dinsdag 12 december bij Amarant in Breda - regio Zuid

Lees meer over Innovatie-impuls 2 en de Innovatie-Route.


De Innovatie-impuls on tour wordt gepresenteerd door #InZo2023. Innovatie-impuls 2  is een programma van Vilans in samenwerking met Academy het Dorp, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van de Toekomstagenda: Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren