Co creatie tussen onderwijs en bedrijfsleven in de metropoolregio amsterdam, learning communities binnen de foodindustrie in Noord-Holland voor meer innovatie, voor samenwerken aan een onbekende toekomst, dat was de kern van de Innovatieklas Food. Na 7 edities is er een einde gekomen aan de innovatieklas food als experimenteerruimte om met echte vraagstukken in onderwijsprogramma’s te werken. We hebben deze methode succesvol kunnen implementeren bij onze onderwijspartners en hun netwerk aan opdrachtgevers kunnen vergroten.

 

We hebben veel geleerd en waardevolle ervaringen opgedaan,. Wij hebben regionale ambities in praktijk gebracht. Wij hebben ervaren wat werkt en waar nog winst te behalen valt. onze legacy. Willen we met jullie delen zodat jullie door kunnen bouwen op de resultaten onze samenwerking binnen de innovatieklas. We willen met jullie helpen met scherp krijgen wat de next step zou kunnen zijn. Voor nog betere samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Making ideas happen, learning and making inew ideas happen again.

 

Samen met Marien Baerveldt (Universiteit utrecht) gaan wij de resultaten van de innovatieklas food oogsten, delen en doorpakken op een waardevolle samenwerking,. Onze nalatenschap aan jullie, nieuwe kansen voor samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven in de regio. Daar willen wij jou graag bij hebben!

voorbeeld uitnodiging event
 voorbeeld uitnodiging event