Om je aanmelding compleet te maken, vragen we je onderstaande vragenlijst in te vullen. Het doel van deze vragenlijst is om inzicht te krijgen in de ontwikkeling op jouw school. Deze vragenlijst dient ter voorbereiding van het intakegesprek.

In een intakegesprek verkennen wij samen of het innovatietraject een geschikte ondersteuning biedt voor de ontwikkeling van jouw school. Daarom willen we een indruk krijgen van de ontwikkelvraag en de verwachtingen van jouw school.

Deze vragenlijst kan je tussentijds opslaan en op een later moment hervatten. Na het versturen van de vragenlijst krijg je een kopie op jouw e-mailadres.

Hieronder vragen we je drie data aan te geven waarop het intakegesprek kan plaatsvinden. Het intakegesprek vindt vanwege de omstandigheden voorlopig telefonisch plaats, met in elk geval de eindverantwoordelijk schoolleider. Zodra je aanmelding compleet is bevestigen wij één van de onderstaande momenten. Mocht het niet lukken om in de aangegeven periode een datum te prikken, neem dan contact met ons op via info@voortgezetleren.nl.

Achtergrondinformatie

Ter voorbereiding op het intakegesprek lezen wij graag meer over de onderwijsvisie van de school en over de schoolorganisatie. Hieronder kun je documenten invoegen die voor ons interessant kunnen zijn, zoals het schoolplan.

Schoolgegevens

We hebben een aantal gegevens nodig voor het formeel vastleggen van de samenwerking.

Gegevens contactpersoon:

Eindverantwoordelijk schoolleider:

Bestuurder:

Door je aan te melden voor het innovatietraject ga je akkoord met het privacy statement van Voortgezet Leren.