Inspiratiesessie Schuldenlab070

Inspiratiesessie Schuldenlab070

 

De lancering van het Schuldenlab070 in de zomer van 2016 markeerde het begin van een innovatieve en pragmatische aanpak van schuldenproblematiek in Den Haag. Bestuurders van veertien landelijke en lokale organisaties zetten hun handtekening onder het Schuldenlab070-convenant en toonden zich bereidwillig om in gelijkwaardig partnerschap effectieve en impactvolle oplossingen tegen schulden en armoede te ontwikkelen. Het Schuldenlab 070 is actiegerichte werkplaats, waar partners samen innoveren, experimenteren en leren van ervaringen. De beste ideeën worden gezamenlijk uitgewerkt en succesvolle pilots worden opgeschaald. Bovendien: it takes a city to solve debt.

De samenwerking van deze partners in het Schuldenlab070 heeft het afgelopen jaar zijn vruchten afgeworpen. Het aantal aangesloten bedrijven en organisaties is bijna verdubbeld. Er zijn vier projecten gestart welke succesvol bijdragen aan het oplossen van de schuldenproblematiek. Een project heeft zich al bewezen – resulterend in opschaling in Den Haag én duplicatie in andere gemeenten. Er zitten nog vele nieuwe, baanbrekende projecten in de pijplijn.  

Om nog meer impact te kunnen genereren willen we Schuldenlab070 verder ontwikkelen en laten groeien. Daar hebben we u voor nodig. Graag nodigen wij u uit voor een interactieve bijeenkomst op 25 oktober 2017 in Den Haag.

Programma
Tijdens deze inspiratiesessie wordt u meegenomen op een debt journey langs schrijnende schuldenproblematieken en ongekend krachtige oplossingen. Met bijzondere bijdragen van o.a. Jeroen Dijsselbloem [minister van Financien], Rabin Baldewsingh [wethouder van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport, gemeente Den Haag] en Prinses Laurentien [Missing Chapter Foundation]. Tijdens deze sessie wordt u een diner aangeboden.

Voor wie?
CEO, besluitenmaker en innovators van huidige partners van het Schuldenlab070 én van geïnteresseerde bedrijven en organisaties die zich willen inzetten voor een schulden(zorg)vrij Nederland.

Meer informatie en aanmelden
Deze inspiratiesessie start om 15.30 uur [inloop 15.00 uur] en eindigt rond 21.30 uur. Het precieze programma en de locatiegegevens volgen binnenkort. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; u kunt zich al aanmelden via info@societyimpact.nl.

Wij hopen dat u 25 oktober alvast noteert in uw agenda!

 

Met vriendelijke groeten, namens alle partners van het Schuldenlab070

 

Rabin Baldewsingh
Wethouders SWSS, Gemeente Den Haag 

 

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier