De wereld om ons heen verandert continu. Waar moeten wij als particuliere schadeverzekeraar op letten, wat zijn trends, waar kunnen we op inspelen (of misschien wel moeten)? Om een antwoord op deze vragen te vormen heeft Retail Schade & Zorg Jan Rotmans uitgenodigd als gastspreker (op dinsdag 7 juni a.s. om 11:00 uur tot maximaal 12:00 uur) en jij kan daar bij zijn! 

Over Jan Rotmans
Jan Rotmans is een bevlogen hoogleraar Transitie en Duurzaamheid.
Hij neemt zijn publiek mee in de opvallende trends en nieuwe inzichten vanuit de maatschappij. Hij maakt dingen klein en tastbaar. Niet praten maar doen is zijn motto. 


Wij leven niet in een tijdperk van veranderingen,
maar in een verandering van tijdperk’


Wat kun je verwachten van deze sessie?
Tijdens deze sessie vertelt Jan Rotmans over de veranderingen die we om ons heen zien en welke nieuwe trends er zijn. Hij deelt zijn visie en laat je daardoor in beweging komen en nadenken over wat je zelf kan doen voor een betere toekomst. 

 

Hoe kun je deelnemen?
Je kunt op twee verschillende manieren deelnemen aan deze sessie: 

  • Op locatie in Haagse Poort (Den Haag).Let op: er zijn 35 plekken beschikbaar in de zaal. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging met de locatie.
  • Online via Teams. Na inschrijving ontvang je de Teamslink.
     

Waarom organiseren we deze sessie?
Dit kwartaal staat in het teken van innovatie. Innovatie gaat over vernieuwing om het beter te doen voor onze klant en om in de toekomst te blijven bestaan. Om de juiste keuzes te maken is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de behoeftes, trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Daarom hebben we Jan Rotmans uitgenodigd!
 

Heb je vragen of suggesties?  
Deel deze met dorith.rugers@nn.nl. 

Hartelijke groet,
Schade & Inkomen | Retail Schade & Zorg
Bianca Knispel
Directeur