Welkom

Interculturele communicatie is voor studenten, maar zeker ook voor docenten een steeds belangrijker onderwerp. Onze wereld wordt groter en kleiner tegelijk. Steeds vaker werken we samen in groepen mensen met verschillende culturele achtergronden. Studenten hebben daar nu vaak al mee te maken en zullen het na hun studie zeker tegenkomen.

In 2016 en 2017 gaven Raya en Carlos Nunez trainingen Interculturele communicatie aan groepen HBO-docenten. De enthousiaste deelnemers waardeerden deze trainingsmiddagen met een 8,1 (op schaal van 1-10). Met name de pakkende en herkenbare voorbeelden en de praktische oefeningen konden rekenen op een zeer hoge waardering.

Tijdens de pauze en de afsluitende borrel was er de mogelijkheid leservaringen met elkaar te delen en hier werd gretig gebruik van gemaakt.

 

Voor 2018 zijn nog geen nieuwe data voor workshops ingepland. Uiteraard is een incompany workshop op uw instelling altijd mogelijk.

Incompany

De trainers komen graag naar HBO-instellingen om de workshop te verzorgen. Bij deze vorm wordt de workshop afgestemd op uw  instelling of opleiding en op een moment dat voor u en uw collega’s het beste uitkomt. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen voor een Incompay Training Interculturele communicatie, klik hier voor het formulier.

 

Kijk hier voor een korte impressie van de training.

Carlos en Raya Nunez weten als geen ander hoe interculturele groepen te begeleiden en nodigen docenten van harte uit om van hen en van elkaar te leren.

De Boeken

De 4e herziene drukken van de veel gebruikte en zeer gewaardeerde boeken: Interculturele Communicatie en Intercultural Sensitivity verschenen in 2017 bij Uitgeverij Van Gorcum. Raya en Carlos Nunez schreven deze boeken samen met Laura Popma.

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren