De Trainers

Beide trainers hebben zelf een zeer diverse culturele achtergrond en hebben op veel plekken op de wereld gewoond. Zij hebben de invloed van cultuurverschillen uitgebreid bestudeerd en aan den lijve ondervonden. Hun boeken en trainingen zijn daardoor toegankelijk en praktisch.

Carlos Nunez is Colombiaans. Hij studeerde Design in Berlijn, architectuur in Bogota (Colombia) en stedelijke planning in Delft. Hij werkte in de architectuur, management en besluitvorming in Colombia, Duitsland, Nederland en Oekraïne. Daarna legde hij zich toe op het ontwikkelen van management-simulatie-games. Zijn passie voor oldtimers resulteerde in “The Car Race”, een simulatie-game voor excellente internationale samenwerking in teams.

Carlos heeft gewerkt voor het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam, waar hij Nederlandse managers en ingenieurs trainde voor internationale opdrachten en gaf les bij internationale bachelor- en masterprogramma’s aan de Rotterdam Business School, Hogeschool Utrecht en de Bremerhaven University of Applied Sciences. Als interim manager schreef hij een internationalisatieplan voor de INHolland School of Technology in Alkmaar.

 

Raya Nunez Mahdi is Indonesische en groeide op in Thailand, China, Indonesië, Rusland, Nederland en Duitsland. Zij studeerde culturele antropologie aan de Humboldt Universiteit in Berlijn, waar ze Carlos ontmoette. Ze rondde een opleiding tot docent Engels af in Bogota en studeerde sociale en medische antropologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte als trainer interculturele communicatie bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam en was docent intercultureel management bij de Hogeschool Utrecht. Ze traint docenten in het effectiever omgaan met de multiculturele klas. Momenteel werkt zij aan een onderzoek naar de invloed van cultuur op leerstijlen.

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren