Routebeschrijving

De dichtstbijzijnde treinstations zijn Station Amsterdam Amstel en Station Duivendrecht; metrostation Overamstel ligt op loopafstand.
 

  • Routebeschrijving vanaf station Overamstel: Vanaf metrostation Overamstel is het vijf minuten (+/- 230 meter) lopen naar Postillion Hotel Amsterdam. Vanaf het Centraal Station, Station Amsterdam RAI, Station Amsterdam Amstel, Station Duivendrecht en Station Amsterdam Zuid vertrekken de metrolijnen 50 en 51. Stap uit bij de halte Overamstel.
     
  • Routebeschrijving per auto: Neem vanaf de A10 (alle richtingen) afslag S-111 Industrieterrein Amstel Business Park. Bij de stoplichten aan het einde van de afrit linksaf de Johannes Blookerweg op. Bij de volgende stoplichten een flauwe bocht naar links het verlengde van de Marwijk Kooystraat op. Onder het spoor door en bij de stoplichten rechts, wederom onder het spoor door. De Kauwgomballenfabriek ligt direct links van u.
     
  • Parkeren:  Op het terrein van Postillion Convention Centre Amsterdam en in de nabije omgeving is er ruime parkeergelegenheid. Hier geldt betaald parkeren. Op onderstaande parkeerkaart is meer informatie over het parkeren weergegeven.

vooraankondiging
 vooraankondiging