Introweek HRM Tilburg/Eindhoven

Introweek HRM Tilburg/Eindhoven

Beste toekomstige studiegenoot,

Wat leuk dat jij je aangemeld hebt voor de opleiding Human Resource Management. Bij een nieuwe opleiding hoort natuurlijk een introductie en er staat een enthousiast team van studenten voor je klaar om een geweldige introweek te verzorgen!

De introweek bestaat uit twee delen.
Zoals je misschien al hebt gehoord wordt het introkamp georganiseerd door studievereniging Humanitas. Deze vereniging bestaat uit studenten die gedurende het jaar een aantal studiegerelateerde activiteiten organiseren, waaronder het kamp. Dit is natuurlijk vooral bedoeld om elkaar te leren kennen. We hebben een mooi programma voor jullie en er zal flink gefeest worden!
Het introkamp zal duren van maandag 19 tot en met woensdag 21 augustus.

Op woensdagmiddag rijden er vanuit het introkamp bussen naar het Purple Festival in Tilburg en LichtIn in Eindhoven. Nadat je iedereen hebt ontmoet kun je dus gewoon verder feesten bij je plaatselijke introductie tot en met vrijdagochtend!

Ben jij klaar voor de studie Human Resource Management en de daarbij behorende activiteiten?
Ben in voor spannende, gekke en gezellige activiteiten? Of ben jij
altijd in voor een feestje? Dan mag je dit echt NIET missen! Wanneer je de introweek mist, mis je gewoon het begin van je opleiding! Niks ten nadele van deze geweldige opleiding uiteraard, maar het begin daarvan is ook meteen het hoogtepunt!

Wacht niet langer en klik op 'aanmelden' op het menu in de zijkant.

bezoekersregistratie excel
 bezoekersregistratie excel