Uitnodiging Investment Cruise Techies en Wijzen

Nieuwe Wijzen

Met de Stichting Techies komen uit het Westen en Stichting Wijzen komen uit het Oosten hebben we de afgelopen jaren twee succesvolle fiscaal vriendelijke feeder fondsen opgezet. Een voor Quadrum Capital QFII en een voor Peak Capital. Beide doen het erg goed en het is een mooie formule gebleken om met een leuke groep (ex)ondernemers en ondernemende investeerders samen op te trekken. Voor het nieuwste fonds van Quadrum, QFIII willen we wederom een feeder opzetten: De Wijzen II. Tijdens de cruise zullen Arjen Hoop en Herman Hazewinkel nadere toelichting geven op QFIII zodat ieder een afweging kan maken of weer wordt meegedaan in De Wijzen II. (Indicatief is dit per participatie 500K).  

Een nieuwe SPAC

Een aantal van de investeerders van de Techies en Wijzen heeft ook meegedaan als individueel investeerder in de succesvolle SPAC Dutch Star Companies ONE (DSCO). Deze genoteerde “zak met geld” is vervolgens gefuseerd met CM.com. De laatste heeft hiermee een makkelijke beursnotering en financiering geregeld en de investeerders in de SPAC hebben binnen 2 jaar rendementen tot over 100% gerealiseerd op hun inleg. Oaklins zal in samenwerking met Niek Hoek, Stefan Nanninga en Gerbrand ter Brugge een nieuwe SPAC in de markt zetten in het najaar van 2020. Niek Hoek en Gerbrand ter Brugge zullen hier meer over vertellen (participaties van 250k tot 4 mio voor “aanmerkelijk belang”).

Mooie vaartocht, leuke mensen, lekker eten, goed parkeren

Wij nodigen u van harte uit voor een informeel 3-gangen diner door de Amsterdamse grachten onder supervisie van het bekende restaurant Lute. De avond vindt plaats aan boord van salonboot Adeline. Direct aanmelden

De Adeline deed oorspronkelijk in Duitsland dienst als salon-rondvaartschip voor toeristen die het Siebengebirge bezochten. In 2006 heeft Rederij Belle de Adeline overgenomen en het laatste deel van de restauratie voltooid. Salonboot Adeline is geheel in jaren ’20 sfeer gerestaureerd, compleet met stijlvolle originele details.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren