Welkom

Maak het mee aan zee… dat is de pay-off van het Zuiderstrandtheater in Scheveningen, dé locatie voor het InnovationQuarter Jaarevent 2017. Een lichtrijke plek waar zon, water, wind en kunst bij elkaar komen en wij u graag ontvangen voor een innovatievolle middag.

In Zuid-Holland bruist het van de bedrijvigheid. Met bekende en minder bekende ondernemers. Met (cross-over) innovaties die volop in de belangstelling staan en de ‘hidden champions’ uit onze regio. Op maandag 19 juni presenteren wij u vol trots weer een aantal verrassende innovatieve highlights.

En met dit jaar iets extra’s! We creëren een gevarieerd voorprogramma waarin wij u in een kleinere/intiemere setting informeren en bijpraten over specifieke topics. Wekt iets uw interesse? U kunt zich straks separaat hiervoor aanmelden.

Het belooft weer een spraakmakend InnovationQuarter Jaarevent te worden. Nieuwsgierig naar wat u kunt verwachten? Neem een kijkje op onze Flickr-pagina voor een indruk van het InnovationQuarter Jaarevent 2016 in de TheaterHangaar in Katwijk of bekijk de onderstaande eventvideo met de highlights.

Wij werken nog aan de invulling van het programma. Binnenkort lichten we hier verder een tipje van de sluier voor u op!


 

Wij kijken met veel plezier uit naar uw komst. Graag tot 19 juni!

Met vriendelijke groet,


Team InnovationQuarter