5 oktober 2018

ISPO jaarcongres

Orthopedische hulpmiddelen in beweging

ISPO meets VvBN

 

ISPO-NL (International Society for Prosthetics and Orthotics) organiseert zijn jaarcongres op 5 oktober a.s. samen met de VvBN (Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland) in Utrecht, waarbij de interactie tussen de bewegende mens en hulpmiddelen centraal staat.

Het doel van deze dag is professionals uit het werkveld van de orthopedische hulpmiddelen en revalidatie en bewegingswetenschappers met elkaar te verbinden.

 

  • Drie plenaire sprekers delen hun kennis over implementatie van nieuwe hulpmiddelen, leren van motorische vaardigheden met hulpmiddelen en hoe robotica de bewegende mens kunnen helpen. 
  • In vier verschillende interactieve workshops wordt “the state of the art” gepresenteerd over beenprothesen, beenorthesen, armprothesen en rolstoelen.
  • Tenslotte is er een interactieve innovatie-markt waar verschillende hulpmiddelen en trainingsvormen geprobeerd kunnen worden.

 

download hier het volledige programma: ISPO-VvBN_5Okt2018 programma en abstracts.pdf

 

Wij verwachten dat het een heel interessante dag gaat worden, waarbij u uw kennis kunt aanvullen en tevens kunt netwerken. Accreditatie voor VRA is aangevraagd.

 

Oproep!

Heeft u een interessant product/hulpmiddel, dat u wilt laten zien en uitproberen op de interactieve innovatie-markt, dan kan dat! Laat het ons weten via info@ispo.nl

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren