Beste heer/mevrouw,

Ontmoeten – inspireren – leren zijn sleutelingrediënten voor een geslaagde Innovatiedag met als thema: Toekomst bestendig onderwijs, de kracht van het verbinden. Ook dit jaar zijn wij erin geslaagd een prikkelend programma samen te stellen. Naast een uitgebreid aanbod van actuele onderwerpen, verdeeld over drie rondes, is er volop ruimte om samen te sparren over bijvoorbeeld nieuwe initiatieven of te filosoferen hoe we onze studenten nog beter kunnen bedienen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Qua onderwerpen is er voor elk wat wils, maar de kracht van het verbinden ligt natuurlijk vooral in het ontmoeten van andere collega’s. Het plaatst je als persoon weer eens in perspectief: hoe ben ik met mijn professionele ontwikkeling bezig, het delen van inspiratie met andere collega’s, en wat was ook alweer mijn motivatie om juist in het onderwijs te gaan werken...

Ook dit jaar proberen we ervaringen te evenaren als: 'Ik vind de Innovatiedag elk jaar weer een cadeautje! .....een feestje, ... een reünie om in ere te houden...een dag voor de docent! ....leerzaam, inspirerend en motiverend en toepasbaar op interne ontwikkelingen binnen ons team...... Het is goed om elkaar te ontmoeten in een andere setting en na te denken over de dingen waar je mee bezig bent....een dag om naar uit te zien...'!

 

Nieuwsgierig naar het programma...?

.... klik hier voor een uitgebreid overzicht  met inhoudelijke toelichting van alle deelsessies!

Programma Hogeland 10, Rechterland voor externen en invaliden.

08:30-09:00              : Inloop

09:00 of 09:15          : start Deelsessieronde 1

10.15 of 10:30          : einde ronde 1

10:15-10:45              : ontmoeting-pauze

 

10:45-11:05              : Plenaire opening - Centercourt

11:05-11:10              : Centraal welkom CvB

11:10-12:10              : Myriam Lieskamp – keynote (onderwijsadiviseur, auteur)                                  

12:10-13:00              : Lunch

13:00-14:00              : start Deelsessieronde 2

14:00-14:30              : ontmoeting-pauze

14:30-15:30              : start Deelsessieronde 3

15:30-16:30              : Naborrel en ontmoeting

 

Boekenmarkt

Uiteraard staat er ook weer een boekenmarkt, waar je boeken vanaf € 10,- kunt bestellen. Een korte inhoudsopgave van de boeken is aan het einde van het uitgebreide programma opgenomen.

Kortom: Op dinsdag 3 april staan de deuren weer wagenwijd voor je open, voor vernieuwing, gezelligheid en collegialiteit. 

 

Neem je een introducé mee?

Vind je het leuk om een introducé mee te nemen? Geef dan z.s.m. de naam en het e-mailadres van de introducé door aan Renate Mensink via rmensink@landstede.nl.

Je deelname aan de Innovatiedag kun je zelf opnemen in je portfolio in het Lerarenregister als Studiedag. Het bewijs van deelname wat je daarvoor nodig hebt kun je tijdens de dag persoonlijk ophalen bij de hostessen achter de boekenkraam. Je kunt deze dag meetellen in de registratie van je professionaliseringsuren. (Zie evt. www.registerleraar.nl)

 

Ik meld mij aan! via onderstaande link!

Ja, ik kom naar de Landstede Innovatiedag en ik meld mij aan!

Ben jij er bij op dinsdag 3 april? Met slechts één klik op onderstaande aanmeldingslink zit je gelijk in het aanmeldmenu en kun je via de tab linksboven in het menu naar het uitgebreide overzicht deelsessies Innovatiedag. 

Maak vervolgens op de site aanmelden, een keuze uit het gevarieerde aanbod en druk op ‘verzenden’. Houd wel je mailbox in de gaten voor eventuele wijzigingen. Op de Innovatiedag ontvang je een titeloverzicht van de deelsessierondes met lokaalnummer.

(Tip: Houd altijd een extra workshop achter de hand voor in de 1e, 2e en 3e ronde; in geval van annulering enne... meld je op tijd aan, graag vóór 27 maart a.s., want vol is vol....!).

Namens het CvB

Graag tot ziens!

Klik hier om uw aanmelding door te geven
of klik hier om u direct af te melden
ticketregistratie
 ticketregistratie