Jaarcongres 2021 ONLINE

Er staat een nieuw, interactief (einde)middag- en 2-avonden-vullend programma klaar. En allemaal Coronaproof vanuit je eigen ‘luie’ stoel. Toch samen, maar met gepaste afstand!

Op donderdagmiddag 9 december 2021 rond de klok van 16.00 uur opent Belle van Meer van de Congrescommissie  het nieuwe online event waarna Marieke van Vessem, Floor Groot en Maarten Moen het onderwerp COVID-19 zullen bespreken. In deze tijd van het jaar een onderwerp waar we niet omheen kunnen. Na deze COVID-sessie is er ruimschoots de tijd om even te eten, naar huis te rijden of kinderen op bed te leggen. Om 19.00 uur gaat deel 2 van deze donderdag verder.

Deze avond staan de uitreiking van de beste abstract en de Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde  centraal, Keynote-spreker Evert Verhagen zal stilstaan bij ‘blessurepreventie’ en als afsluiter van de avond kun je nog even je eigen kennis testen tijdens de online PUB-Quiz!

Als kers op de taart zal woensdagavond 19 januari 2022 het onderwerp Tele-revalidatie worden gepresenteerd door Aernout Snoek, Rutger Brouwer met discussieleider José Drost.

We wensen je heel veel plezier bij het SMWJC-Jaarcongres 2021 ONLINE!

Het volledige programma zie je op de pagina's Programma en de kosten van deze dag zie je hier.

We hopen je online te mogen verwelkomen op donderdag 9 en/of 19 januari.

Direct  aanmelden.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren