Vacatures

Arko Sports Media is op zoek! Op dit moment zijn er twee vacatures binnen het Team Content, dat bij Arko Sports Media verantwoordelijk is voor alle journalistieke en commerciële content (print en digitaal).

Ben jij een enthousiast (startend) journalistiek talent met een vlotte, foutloze pen? Of heb je al minimaal twee jaar journalistieke ervaring of ervaring als copywriter? Laat dan van je horen! Wij zoeken echte teamspelers, mensen met ambitie en durf, die een kans op goede content met beide handen aangrijpen en er niet voor terugdeinzen de telefoon te pakken om iemand het hemd van het lijf te vragen. Of die in no-time een strakke, aantrekkelijke tekst schrijven, op exact de juiste toon, met exact de juiste boodschap.

Arko Sports Media B.V. (Nieuwegein) is marktleider op het gebied van print- en digitale uitgeefproducten binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid. We beogen kennis binnen de genoemde sectoren te verhogen en overdracht van die kennis te bevorderen op een aantrekkelijke, heldere en toegankelijke manier. Dat is dé kracht van Arko Sports Media. 

Als onderdeel van het contentteam draag je bij aan alle websites en platforms die Arko Sports Media beheert voor opdrachtgevers als NOC*NSF, KNVB, KNLTB, KNGU en KNSB, maar kun je net zo goed worden ingezet om je journalistieke kwaliteiten te tonen op onze eigen platforms Sportenstrategie.nl, Sponsorreport.nl en Sportnext.nl. Verder staat het contentteam commerciële partijen in deze markt bij in merkpositionering en storytelling. En wie weet schrijf je binnen no-time ook voor één van onze vele magazines!

Interesse? Solliciteer tot en met 14 maart a.s. naar deze functie en stuur je motivatie en CV via dit formulier