aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Kennisbijeenkomst Cluster Jongerenmarketing: Jongeren en social media

Presentaties

Workshop Youngworks
Youngworks is een bureau voor jongerencommunicatie in Amsterdam. Bas Delmee, is socioloog en adviseur Onderzoek bij Young Works. Hij zal deze middag ingaan op de waarden, de drijfveren en het gedrag van verschillende groepen jongeren. En hoe daar op in te spelen via social media strategie.

Presentatie Onderzoek Markteffect
In opdracht van Cluster Jongerenmarketing onderzocht jongerenmarketingbureau Markteffect het gebruik van (social) media bij Rotterdamse jongeren. Onderzoekers Edgar de Beule en Erik Triepels presenteren de belangrijkste en meest opvallende conclusies. Het rapport is na 1 november terug te vinden op www.rotterdamfestivals.nl.

Presentatie Experiment 24 uur cultuur
Voor de campagne van het nieuwe evenement 24 uur cultuur is een social media experiment gedaan, gericht op jongeren. Samen met DPDK Creative Digits ontwikkelde Cluster Jongerenmarketing een facebooktool om jongeren en hun vrienden te verleiden om deel te nemen aan de opening van het cultureel seizoen. Nico de Haan van DPDK presenteert de conclusies en bevindingen van het experiment.

rsvp online voor je evenementen
 rsvp online voor je evenementen