Uitnodiging Call to Action on Tour

Ter gelegenheid van de oprichting van het Regionaal Werkbedrijf Regio Zwolle organiseert UWV, samen met de Lucille Werner Foundation, op vrijdag 26 juni de Call To Action on Tour. Wij nodigen werkzoekenden met een arbeidsbeperking van harte uit hieraan deel te nemen.

Met de bus naar het PEC-stadion

Lucille Werner in hoogsteigen persoon zal om 8.45 uur bij het NS-station in Zwolle staan om u op te halen. Met een touringcar gaat het vervolgens naar het IJsseldelta Stadion, waar u van 9.30 tot 12.30 uur een empowermentsessie gaat bijwonen. Lucille Werner zal o.a. een lezing geven en u volgt een workshop vol inspirerende informatie.

U krijgt de exclusieve kans om onder begeleiding van trainers verschillende stappen te doorlopen van de online training ‘MOOC’ (Massive Open Online Course), die de Lucille Werner Foundation speciaal voor werkzoekend talent met een arbeidsbeperking heeft ontwikkeld.

Boeiend én inspirerend

Deze unieke, nieuwe vorm van training - die u in uw eigen thuissituatie kunt gaan volgen - stoomt u in 6 blokken vol interessante films, boeiende artikelen en inspirerende opdrachten klaar voor toekomstig werk! Tijdens de training kunt u op het forum met andere talenten over allerlei onderwerpen van gedachten wisselen.

De training (E-learning extra) zoomt in op kwaliteiten, persoonlijke ontwikkeling en het presenteren van uzelf aan uw toekomstige werkgever. Om de training te kunnen volgen is minimaal een opleidingsniveau MBO vereist. Deze training kan naast een bestaand begeleidingstraject plaatsvinden, er verandert niets aan de begeleiding die u al van UWV of gemeenten ontvangt.

Wat betekent de training voor u?

U volgt kosteloos een training die u helpt om uw kwaliteiten te benutten.

Brengt u in contact met andere werkzoekenden om ervaringen uit te wisselen.

Geeft u de mogelijkheid om aan werkgevers te laten zien dat het om uw kwaliteiten gaat.

Biedt u de kans om aan te geven waar u in uw de zoektocht naar werk behoefte aan heeft.

In ‘t kort

Evenement Call to Action on Tour

Datum en duur Vrijdag 26 juni 2015, van 9.30 tot 12.30 uur

Ophaaltijdstip NS-station 8.45 uur (wees s.v.p. op tijd; u wordt na afloop uiteraard ook weer naar het NS-station teruggebracht)

Locatie IJsseldelta Stadion, Zwolle

Aanmelden

Als u aan de training wilt deelnemen, stuurt u dan een mail naar Bianca Scherluit, Adviseur Intensief van UWV: bianca.scherluit@uwv.nl. Vermeld in de mail duidelijk uw naam, telefoonnummer en BSN. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van deelname.

Maak gebruik van deze unieke kans om meer inzicht in uw mogelijkheden te krijgen en uw vaardigheden te verbeteren. Graag tot ziens op vrijdag 26 juni!

Met vriendelijke groeten,

UWV WERKbedrijf IJsselvechtstreek / WerkgeversServicepunt IJssel-Vecht

registratie conferentie formulier
 registratie conferentie formulier