NLingenieurs Jubileumgala (bestellen)

NLingenieurs Jubileumgala (bestellen)

Voorinschrijving

Alle leden van NLingenieurs hebben een flyer ontvangen om deel te nemen aan de voorinschrijving van het NLingenieurs Jubileumgala. 

In het middelpunt van de maakbare maatschappij

In 2017 is NLingenieurs al 100 jaar dé branchevereniging voor meer dan 100 deskundige ingenieursbureaus. De branche heeft vorm gegeven aan de ingenieuze inrichting van onze samenleving in Nederland en naam en faam verworven voor het oplossen van complexe vraagstukken, wereldwijd.

We willen de branche en stakeholders bij elkaar brengen tijdens een gala diner waarbij we dit 100-jarig jubilem vieren én het belang onderstrepen van sterke netwerken tussen de maatschappelijke partners.

We bieden u graag de mogelijkheid om, door het inschrijven voor een tafel, uw invloedrijke relaties samen te brengen met een diversiteit aan organisaties. Met uw deelname aan het jubileum gala onderschrijft u het feestelijke jaar van NLingenieurs én uw positie in het netwerk van de maakbare maatschappij. 

Museum Prinsenhof is het bijzondere décor voor dit jubileum gala. In deze historische ambiance zijn u en uw gasten van harte welkom voor een culinaire avond met inspirerende intermezzo's en netwerkmomenten. Tijdens het aperitief wordt de gelegenheid geboden om met een gids een korte rondleiding door het museum te maken.

Doelgroep

Ingenieursbureaus komen samen met invloedrijke partners uit de wereld van techniek, maatschappelijke organisaties, overheden, kennisinstituten en ondernemingen uit de bouwketen.

 

congressoftware
 congressoftware