Bijeenkomst De Juiste Zorg op de Juiste Plek doen we samen!

Wil je aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek? Kom dan naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek bijeenkomst in jouw regio!


In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we alle bijeenkomsten uitgesteld. We beslissen op een later moment wanneer en in welke vorm we de bijeenkomsten zullen organiseren. Zodra we meer informatie hebben, word je hierover per mail geïnformeerd.

Ben je geïnteresseerd in onze bijeenkomsten en wil je graag informatie ontvangen over de uitgestelde bijeenkomsten? Via het aanmeldformulier kun je je
aanmelden voor de update. Zo ontvang je verdere informatie direct in je inbox.
 

Wat je kunt verwachten van de bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst ga je op praktische wijze aan de slag gaan met de Juiste Zorg op de Juiste Plek. We gaan in gesprek over de uitdagingen die bij het realiseren van de Juiste Zorg op de Juiste Plek komen kijken, maar nog veel belangrijker: we bieden je praktische handvatten om de volgende stap te zetten.
Aan de hand van goede voorbeelden gaan we op zoek naar mogelijkheden om de Juiste Zorg op de Juiste Plek ook in jouw praktijk te realiseren.


Blijf op de hoogte
 

Wat is de Juiste Zorg op de Juiste Plek?
De Juiste Zorg op de Juiste Plek is een initiatief van partijen in de zorg en ondersteuning. In deze beweging staat het dagelijks functioneren van mensen centraal. Van daaruit wordt gestreefd om (duurdere) zorg te voorkomen, zorg dichter bij mensen te brengen (verplaatsen) en zorg te vervangen door bijvoorbeeld e-Health. Dit helpt mensen beter leven en functioneren met hun ziekte of beperking.


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil deze beweging helpen versnellen en verspreiden. VWS moedigt partijen aan om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en met elkaar in contact te komen.