alt tekst

Kennisbijeenkomst Publieksbeleving

Op maandag 15 december organiseert Rotterdam Festivals wederom een grotere kennisbijeenkomst. Centraal staat deze keer de publieksbeleving in de breedste zin van het woord. We besteden onder andere aandacht aan de visitor's journey, zintuigbeleving in de culturele sector en de overeenkomsten en verschillen met de nieuwe winkelbeleving. In het bijzonder gaan we in op de manier waarop digitalisering de consumptie verandert. Zo behandelen we vragen als: Welke rol speelt de online beleving? Kan het online beschikbaar stellen van content het daadwerkelijke bezoek vervangen, of werkt het juist aanvullend? En hoe kunnen we online ervaringen optimaliseren? Sprekers komen van binnen en buiten de sector. Naast een aantal inleidende sessies zal er ook ruimte zijn voor verdieping. Natuurlijk bieden we ook gelegenheid tot ontmoeting en uitwisseling.

De kennisbijeenkomst wordt gecombineerd met de jaarlijkse bijeenkomst voor leden van het Rotterdams Uitburo, waar wij in beeld en cijfers laten zien wat en wie het Rotterdams Uitburo het afgelopen jaar bereikt heeft en welke (nieuwe) projecten er lopen.

Via deze website kunt je jezelf aanmelden voor de ledenbijeenkomst van het Rotterdams Uitburo en/of de kennisbijeenkomst. Verder vind je hier natuurlijk ook alle informatie over de kennisbijeenkomst (voor zover beschikbaar), zoals het programma, de route-informatie en de deelnemerslijst. Gebruik voor deze functionaliteiten het menu links.

Met vriendelijke groet,

Namens Rotterdam Festivals

Cynthia Dekker en Tamara Bakker

bezoekersregistratie
 bezoekersregistratie