Kennisfestival 2012 | 13 juni | Lijm en Cultuur Delft

Hartelijk welkom op de aanmeldsite van het Kennisfestival 2012 | Delft.

Kennis in overvloed

Dat is onze slogan dit jaar! Het Kennisfestival is dé ontmoetingsplek waar je kennis kan halen én brengen. Het is een plek om inspiratie op te doen en te zien waar innovatieve ondernemers mee bezig zijn. Naast boeiende sprekers, inspirerende workshops, creatieve werksessies en relevante discussies die gaan over adviezen aan onze ministers kan je ook de nieuwste innovaties zien op de innovatiemarkt. Wil jij gematcht worden met de juiste bedrijven, kennisinstellingen of studenten? Ook dan kun je terecht op het kennisfestival.

De Kennisalliantie organiseert voor de 9de keer dit Kennisfestival. Dit jaar is de gemeente Delft onze gastgemeente, die met recht 'kenniscentrum van de regio' genoemd mag worden. Wie Delft zegt, denkt aan historie maar ook aan vernieuwing. Techniek en Innovatie staan voor op in deze stad. Dit zal tot uiting komen op dit kennisfestival.

Programma

Kijk hier voor het volledige programma.

Aanmelden voor het Kennisfestival

Via de knop 'aanmelden' links boven kun je je aanmelden voor het festival. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, ons telefoonnummer is 015 284 04 87.

Overzicht Participanten

Naast onze onze participanten wordt het Kennisfestival dit jaar ook mogelijk gemaakt door:

banner-aanmelden-EU-Delft-KA-(2).jpg

event software
 event software