CfPB Kenniskring

Vrijdag

08 maart 2024

De kenniskring van 8 maart 2024 staat in het teken van de gegevens die we afgelopen jaar hebben verzameld via onze Werk in Transitie (WiT) Monitor.

We gaan dieper in op de gegevens die we afgelopen jaar hebben verzameld via onze Werk in Transitie Monitor. Met de inbreng van 17.250 respondenten hebben we een uitgebreid overzicht verkregen van de diverse keuzes die medewerkers maken binnen het hybride werken. Deze data maakte het mogelijk om zogenoemde ‘locatiegebruiksprofielen’ op te stellen: zes verschillende medewerker-typen, die zijn geprofileerd op basis van de keuze die zij maken voor de verschillende mogelijke werklocaties (op kantoor, elders, onderweg, thuis).  

Aan de hand van de zes locatiegebruiksprofielen bespreken we:

  1. Lessen uit de Werk in Transitie Monitor.

  2. De Werk in Transitie Monitor kantoorwerkplekcijfers in historische context.

  3. Hoe je zelf de data kunt gebruiken.

Dankzij de kennis die wel delen tijdens deze kenniskring kun je in de dagelijkse praktijk betere keuzes maken op het terrein van hybride werken. Ook biedt de Kenniskring de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met mensen uit andere organisaties, die in de dagelijkse praktijk bezig zijn met het oplossen van dezelfde vraagstukken.

Aanmelden kan tot maandag 04 maart 2024 via de het tabblad aanmelden. Wij hopen je 8 maart te mogen begroeten!

Locatie

Bouwcampus TU Delft

Gebouw 26 B - Begane grond

Van der Burghweg 1

2628 CS Delft