Maak kennis met Cybersecurity bij Rijkswaterstaat

Heb jij ervaring of kennis binnen het werkveld van cybersecurity en zou je vrijblijvend eens willen sparren met een professional van het Security Operations Centre? Dat kan! Op 3 december zitten er diverse vakgenoten voor je klaar met wie je online een kop koffie kan drinken en al je vragen stellen.

 

Security Operations Centre - Rijkswaterstaat
Een grote organisatie als Rijkswaterstaat is afhankelijk van omvangrijke IT-systemen en –netwerken. Wat als deze worden bedreigd of aangevallen? Gelukkig is er het Security Operations Centre (SOC). Zij voorkomt cybersecurity-incidenten en zorgt bij daadwerkelijke aanvallen dat de gevolgen beperkt blijven. Als specialist binnen dit centre werk je mee aan de verbetering van de digitale veiligheid van de Nederlandse infrastructuur en de bestrijding van cybercrime.

 

Persoonlijk gesprek
Aan de hand van het aanmeldformulier maak jij je wensen kenbaar maken en zullen we een persoonlijk belafspraak maken tussen jou en een specialist van het Security Operations Centre. De afspraak vindt plaats op 3 december tussen 13.00 - 17.00 uur en duurt circa 15 minuten. Je ontvangt van ons altijd bericht.

 

Vacatures cybersecurity
Om onze organisatie meer toekomstbestendig te maken zijn we op zoek naar een aantal nieuwe collega’s voor het security operations centre (SOC). Wil je meer weten: meld je dan aan! Komende periode zijn er diverse vacatures als:

 

>> AANMELDEN 3 DECEMBER


 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren