Beste ,

Maandagavond 27 september aanstaande begint het nieuwe seizoen voor de Mercator Sociëteit. Het bestuur is trots op het feit je te kunnen uitnodigen om aanwezig te zijn bij een zeer interessante lezing van wielrenner Kenny van Hummel.

Door zijn deelname aan de Tour de France van 2009 en met name de overlevingsstrijd van Van Hummel in de bergetappes, mocht hij rekenen op sympathie van onder anderen Lance Armstrong en Tourbaas Christian Prudhomme. Hij groeide tijdens de Tour uit tot 'cultheld' en heeft laten zien dat, als je iets écht graag wilt, het ook lukt. Gerenommeerde kranten als The New York Times, Le Monde en L'Equipe pakten uit met het verhaal van de sprinter die o zo graag Parijs wilde halen. Uitgerekend deze sporter zal zijn verhaal voor ons houden over de raakvlakken tussen sport en ondernemen.

We zijn te gast bij Advocatenkantoor Poelmann van den Broek te Nijmegen. Na afloop van de presentatie van Kenny van Hummel is er gelegenheid om gezellig na te praten in het café van het advocatenkantoor, onder het genot van een drankje en een hapje. Kenny zal dan ook blijven voor vragen of het maken van een praatje. Het programma start om 18.45u; ontvangst vanaf 18.30u.

Graag jezelf aanmelden voor 23 september via de link in de email of ga naar www.aanmelder.nl/kennyvanhummel

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Hulsman (algemeen bestuurslid)
www.mercatorsocieteit.nl

De volgende bijeenkomst: bedrijfsbezoek Quantore in Beuningen (www.quantore.nl) op 25 oktober aanstaande!

registratiebalie
 registratiebalie