aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Kick Out! Minor Entrepreneurship

Jury


Tijdens de Kick Out avond zal een deskundige jury beoordelen welk team de winnaar van de avond is.

De jury bestaat uit:

Ebel Kemeling
ebel-full.jpg
Ebel Kemeling is directeur en oprichter van Spring Associates; een bedrijf dat is gevestigd in Nederland en China.

Erik Versnel
erikversnel.JPG
Erik Versnel is Directeur Retail van Rabobank Amsterdam. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor Particulieren en Midden- en Kleinbedrijf. Erik is bijna 6 jaar werkzaam binnen Rabobank en heeft diverse directiefuncties bekleedt. Sinds 2011 is hij werkzaam binnen Rabobank Amsterdam.

Pia van Boven
piavanboven.jpg
Ondernemer en Directeur van ImpressiveGreenApple. Pia van Boven is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en arbeidsmarktcommunicatie. Na 3 jaar te hebben gewerkt als consultant werving en selectie startte zij in september 2000 het bedrijf GreenApple Campus Recruitment. In 8 jaar tijd is de organisatie na een fusie en een overname uitgegroeid tot ImpressiveGreenApple. De organisatie werkt met 13 specialisten vanuit Den Haag en Amsterdam en richt zich op Campus Recruitment en Professional Recruitment.

Tobias de Graaf
foto jury kickout.JPG
Hoi! Mijn naam is Tobias en ik mag plaatsnemen in de jury voor deze Kick-Out omdat mijn team van de 'innabox' de vorige editie van de minor entrepreneurship heeft gewonnen. Met de innabox hebben we aan het ondernemen een sociale draai gegeven: samen met een bekende Nederlander zetten we eens in de zoveel tijd een pakket in elkaar met zijn/haar favoriete spullen en producten, dat vier weken lang door fans kan worden gekocht. 70% van de opbrengst gaat naar een door de BN'er gekozen goed doel! Het was enorm tof en leerzaam om dit tijdens de minor op te kunnen zetten. Dan ook nog even iets over mezelf: ik heb net mijn bachelor politicologie afgesloten en ga binnenkort een half jaar op reis naar Zuid-Amerika. Daarna is het tijd voor mijn master, maar ook zeker weer voor het opzetten van een bedrijfje!

congres uitnodiging
 congres uitnodiging