aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Kids4Kids Helmond - RT119 Peelland

NOG ENKELE KAARTEN BESCHIKBAAR!

Jij bent uitgenodigd voor Kids4Kids!

Ben je auditief beperkt dan nodigen wij jou uit op zaterdagmorgen 31 maart voor Kids4Kids in Helmond. Deze ochtend staat geheel in het teken van een unieke filmbeleving voor kinderen met een gehoorprobleem in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Er wordt gezorgd voor twee doventolken. De film is tevens ondertiteld en Nederlands nagesynchroniseerd.

Wij zorgen voor een unieke beleving en bezorgen je daarmee een onvergetelijke ochtend. Je mag een broertje, zusje of vriendje meenemen en één of twee begeleiders (totaal maximaal 3). Uiteraard zijn aan deze dag geen kosten verbonden.

Film Knoester

Knoester_sml.jpg
Knoester, een kaskraker in Noorwegen, gaat over een jongetje Junior dat naar het platteland verhuist, samen met zijn familie en zijn vriendje Knoester, een pratende tak. De film is grappig en zit vol avonturen.
Kijk hier naar een trailer van Knoester. Deze zal Nederlands gesproken zijn en met ondertiteling voor de introducees. Natuurlijk is erg gezorgd voor twee doventolken.

Het programma is als volgt:
09.30 uur ontvangst
10.30 uur start film
12.00 uur einde film en start slothappening
12.30 uur einde programma

Het enige wat je hoeft te doen is je op tijd in te schrijven (voor 30 maart a.s.) en er samen een onvergetelijke ochtend van te maken. Inschrijven kan via deze website. Tevens vindt je hier een routebeschrijving en de (betaalde) parkeermogelijkheden direct bij het Filmhuis.
Heeft u nog vragen dan kunt u deze mailen naar Kids4kidshelmond@gmail.com

Wij kijken uit naar jouw komst op zaterdag 31 maart!

Met vriendelijke groet,

Ronde Tafel 119 Peelland

Het Kids4Kids concept:
Ronde Tafel 119 Peelland organiseert Kids4Kids Helmond om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Op deze dag maken kinderen het door hun deelname mogelijk voor kinderen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit jaar is de doelgroep kinderen met een gehoorprobleem.

conferentie organiseren
 conferentie organiseren