Durf te experimenteren!

 

Op woensdagmiddag 6 november 2019 vindt van 12:45 uur tot 17:00 uur, de zesde editie plaats van de KIEN Inspiratiemiddag in de Duurzaamheidsfabriek op het Leerpark in Dordrecht. 

Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst kunnen docenten, onderwijsondersteunend personeel en leidinggevenden experimenteren met ICT in het onderwijs.

Het programma bevat naast een interessante gastspreker, óók verschillende workshops. Hierbij gaat het vooral om het stimuleren van denkvaardigheden, zoals óf en hoe ICT kan helpen op school en in de les. De techniek zelf voert daarom niet de boventoon tijdens deze middag maar gaat het veel meer om de toepasbaarheid ervan in de klas.

Het doel van deze middag is om jouw kennis en vaardigheden van ICT in het onderwijs verder up-to-date brengen en samen met andere collega's van verschillende organisaties en sectoren te leren van de mogelijkheden op school en in de klas.

Is jouw schoolorganisatie lid van KIEN? >meld je hier gratis aan

Heb je vragen die je niet beantwoord ziet op één van de webpagina's? Neem dan contact op met de organisatie via communicatie@kienict.nl.

 

Team KIEN

workshop uitnodiging
 workshop uitnodiging