aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Workshop kinderfotografie

Welkom

Speciaal voor lezers van WIJ Jonge Ouders organiseert Nikon workshops Kinderfotografie met fotografe Petra van Vliet. Let op, ervaring is niet vereist. Ook beginnende spiegelreflex-gebruikers zijn van harte welkom. Leer op deze dag alles over je camera en maak direct de mooiste foto's van je eigen kind !

De locatie is een fraaie stadsboerderij net boven Amsterdam, met een flink aantal fotogenieke locaties om uw kind op de foto te zetten.

In de ochtend vertelt Petra alles over uw camera én alle do's en don'ts bij het het fotograferen van kinderen. Ondertussen wordt uw kind vermaakt door het vakkundige personeel van de Stadshoeve.

Na een gezonde en gezellige lunch (met pannenkoeken voor de kids !) ga je samen met Petra aan de slag om prachtige foto's van je eigen kind te maken. Een fraaie locatie, de juiste camera-instellingen en de perfecte compositie en optimaal contact met je "model" zullen zorgen voor fantastische beelden.

Nikon zorgt voor allerlei apparatuur en het perfecte licht zodat een professioneel eindresultaat gegarandeerd is. Na het fotograferen helpt de fotograaf met het selecteren van je beelden, en worden de mooiste resultaten besproken. Iedereen krijgt een paar mooie prints mee naar huis, en alle beelden op een CD.

De workshop Kinderfotografie vindt plaats op zaterdag 11 december en duurt van 10:00 tot 17:00 uur. De prijs van de workshop is €99.

Met vriendelijke groet,

De organisatoren

event website
 event website