Wij geven vijf verschillende workshops in drie rondes, je kunt er dus drie kiezen om bij te wonen. Lees hier welke workshops dat zijn en geef op het aanmeldformulier aan welke je zou willen volgen. De definitieve indeling volgt.

How it’s made: bevestigingsartikelen
Er zijn meer methoden om een schroef te fabriceren dan je denkt. Gedraaid, warm geperst, nagedraaid, gegloeid, allemaal methodes in het productieproces van bevestigingsartikelen. Adriaan Veltkamp vertelt over de methoden en de invloed op het eindproduct.

Formula Student Delft: van ontwerp tot auto
Ieder jaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert een team studenten van de TU delft een elektrische Formula auto. Dit doen ze niet alleen, daarbij zijn veel bedrijven betrokken voor advies, ontwikkeling, tests en sponsoring. Met veel succes want in de opvolgende competities wint Team Delft met regelmaat.

Zie ook www.fsteamdelft.nl.

Het effect van wrijving op het aandraaimoment
Nabehandelingen, materiaal en oppervlakteverschillen hebben allemaal invloed op de wrijving en dat heeft weer effect op de voorspankracht. Hetzelfde aandraaimoment is daardoor niet altijd dezelfde voorspankracht. Hoe precies, leggen we met behulp van een TesTmachine uit in deze interessante workshop.

De zin en onzin van borgingen
Er zijn vele manieren om schroeven en moeren te borgen. Met de Junckertestmachine laten we het verschil zien van deze borgingen. Welke hebben echt nut en welke kan je jezelf beter besparen?

Treksterkte vs. Sterkteklasse
Klasse 4.8, 12.9, 8.8, RVS A2 of A4... Wij gaan dieper in op deze aanduidingen en hun waarde in de praktijk. Wij maken één en ander bovendien inzichtelijk op de trekbank.

 

Inschrijven