Klimaatconferentie

Klimaatconferentie

 

 

KLIMAATCONFERENTIE

Hoe kunnen we ons wapenen tegen de gevolgen van Klimaatverandering? En hoe kunnen we verdere opwarming van de aarde helpen voorkomen? Tijdens de grote Achmea Klimaatconferentie op woensdagochtend 15 mei van 9:00 tot 13:00 uur gaan we hier over in gesprek. Centrale vraag is hoe we hier vanuit Achmea een grotere rol in kunnen spelen.

Wat kun je verwachten op de klimaatconferentie?
Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur van Achmea, gaat in op het belang van innovatie rond het thema klimaatverandering aan de hand van Achmea’s visie op klimaatverandering.

Key note speaker is Kirsten Dunlop, CEO van Climate KIC en oud-strategie directeur van Suncorp Insurance. Zij neemt ons mee in de unieke Europese samenwerking binnen de Climate Kic en de rol die wij als verzekeraars kunnen spelen.

Tijdens de workshops ontwikkelen we ideeën op het gebied van klimaatrisico’s en de energietransitie. Dit doen we rond specifieke thema’s: mobiliteit, agro, gezondheid, beleggen, wonen & werken. In de workshops maak  je ook kennis maken met de initiatieven die Achmea al in gang heeft gezet.

We sluiten af met een spectaculaire innovatie van Nederlandse bodem voor een zonnige kijk op de toekomst.

Doe met ons mee en meld je aan!