Regionale samenwerking KNHS & KWPN

Woensdagavond 29 oktober 2014

Nationaal Hippisch Centrum

De Beek 109 - 125

3852 PL Ermelo

 

De laatste Bestuurderskaderdag 2014, die plaatsvond in mei voorafgaand aan de opening van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, werd voor het eerst in gezamenlijkheid met de KNHS en de KWPN georganiseerd. Rode draad was ‘regionale samenwerking tussen sport en fokkerij’. Een succesvol initiatief blijkt uit de vele positieve reacties die we van u hebben mogen ontvangen. Wij hebben als speerpunt om fokker en ruiter op regionaal niveau dichter bij elkaar te brengen, nader kennis te laten maken en te laten samenwerken met zicht op concrete projecten.


Met plezier organiseren wij in dit kader een boeiende bijeenkomst op
29 oktober a.s. op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Dan presenteren we drie bijzondere initiatieven die zijn ontstaan tijdens de Bestuurderskaderdag:

  1. Paarden beoordelen, met Petro Trommelen, KWPN inspecteur
  2. Jong KWPN & Jong KNHS, met Annelou de Man, Jong KWPN
  3. Sport en fokkerij bij elkaar brengen, met Doede Santema van het Friese project Mei Grand, Nei Grand Prix. Hierbij worden jonge talentvolle combinaties gecoacht en opgeleid tot Grand Prix-ruiter en topinstructeur

 

Programma

18.00 uur      Diner in Brasserie de Ruif

19.00 uur      Presentaties initiatieven

19.45 uur      Open discussie: hoe gaan we dit concreet maken?

20.30 uur      Afsluiting & borrel

 

Aanmelden

U kunt zich aan- of afmelden, graag voor 13 oktober a.s. via de aanmelderwebsite: www.aanmelder.nl/knhs-kwpn via de menuknop Aanmelden. Wilt u meer weten over deze bijzondere avond? Neem dan gerust contact op met  Charlotte Dekker dekker@kwpn.nl of Marleen Ras m.ras@knhs.nl

We hopen van harte u op 29 oktober in Ermelo te ontmoeten en zijn ervan overtuigd dat we samen de mooiste sport van Nederland nog mooier kunnen maken!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van de KNHS, namens het bestuur van het KWPN,

registratie congres formulier bouw
 registratie congres formulier bouw