De coaches

Elffers en Partners_JaaDesign 015.jpg

Eline Toet
Profiel: inspirerend, positief, beschouwend en bespiegelend. Tevens resultaatgericht, analytisch, realistisch.

Biografie: de eerste 10 jaar van mijn loopbaan heb ik als adviseur projectmanagement gewerkt bij PRC, Twijnstra Gudde en ProCap. Bij ProCap was ik tevens verantwoordelijk voor het HR-management. In deze periode is mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling van professionals gewekt. De jaren daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en loopbaanontwikkeling en heb vele mensen begeleid bij hun professionele ontwikkeling door middel van training en coaching. In 2006 heb ik samen met Wilco Huizing Mastermind Meetings opgericht. Dit bedrijf is in 2011 gefuseerd met Elffers & Partners.

Mijn passie? Ik geniet er enorm van als ik merk dat mensen in beweging komen en dat hun leven een positieve wending neemt. Aan dat proces een bijdrage mogen leveren, dat is voor mij ware passie!

merthe.jpg

Merthe Tiemensma
Profiel: Nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren. Mensen in hun kracht zetten en tot hun recht laten komen. Inventief, inspirerend, belangeloos en onbevangen.

Biografie: Begonnen als ‘loods’ bij het inventieve ICT bedrijf Pink Elephant behartigde ik van 130 gedetacheerde consultants (HBO- en WO-niveau) hun loopbaanbelangen. Vervolgens was ik 10 jaar eindverantwoordelijk HR-manager bij PinkRoccade en 4 jaar eindverantwoordelijk voor alle personele zaken bij t for telecom. Daarna volgde KPN waar ik HR eindverantwoordelijke werd voor de consumentendivisie. Ik heb grote personele veranderingen doorgevoerd en tegelijk de inzetbaarheid en betrokkenheid van medewerkers weten te vergroten. Ik ontdekte hoe moeilijk medewerkers het vinden om zelf regie te houden en stil te staan bij hun eigen loopbaanbelangen. Mensen zijn vaak meer bezig met de dagelijkse beslommeringen dan met zichzelf. De ‘loods’ kwam weer in me boven.

Sinds 2010 help ik, als expert op het gebied van Storytelling organisaties, teams en individuen te onderzoeken wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en waarom. Vervolgens help ik ze om hier uiting aan geven zodat ze bereiken wat ze willen bereiken. Dit doe ik als zelfstandig ondernemer en met veel plezier samen met Elffers & Partners in de Career Boost programma’s.

foto Patricia.jpg

Patricia Engelaar
Profiel: Pragmatisch, gedreven, doelgericht, enthousiast, snel, inspirerend

Biografie:
Na mijn studie Bestuurskunde in Leiden heb ik jarenlang verschillende managementfuncties bekleed. Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Met een aantal partners bouw ik het gedachtegoed van ‘drijfveren in werksituaties’ (RealDrives) uit, dat we eerder onder de naam Management Drives zowel nationaal als internationaal succesvol in de markt hebben gezet. Als mede-eigenaar van RealDrives Care&Cure ben ik actief in de zorgsector en begeleid ik onder meer medisch specialisten met diverse samenwerkingsproblemen, werving&selectie trajecten en managementvraagstukken. Plezier in het werk is voor mij de rode draad.
Als 'drijfverenspecialist' deel ik mijn kennis en ervaring in diverse opleidingen, trainingen en lezingen voor zowel het bedrijfsleven, het onderwijs als de zorg. Met het meten van drijfveren wordt zichtbaar waar energie zit. De energie weer terug laten komen, zodat men beter kan omgaan met de druk van de omgeving, geeft mij zeer veel voldoening.

MR.jpg
Marc Reijners
Profiel: Zeer ervaren, energieke trainer, nieuwsgierig en realistisch

Biografie: Na een technische vooropleiding heb ik 8 jaar in technische en financiele disciplines gewerkt hetgeen mij een stevige inhoudelijke basis geeft voor mijn huidige werk. In de afgelopen 10 jaar heb ik me op management- en opleidingswerk gericht. Ik ben tot consultant, coach en trainer opgeleid bij NCOI en de firma Krauthammer Consulting.

Ik vind het leuk om professionals te helpen om 100% uit hun werk te halen wat betreft prestaties en geluksbeleving. Dit doe ik als trainer of coach of door zelf het goede voorbeeld te geven in een interim management positie. Ook zet ik leerprogramma's op in bedrijven en help ik de impact van leerinterventies te meten. Ik schrijf maandelijkse columns op de arbeidsmarktpagina's van 2 kranten

ticketregistratie
 ticketregistratie