Waarom de Career Boost?

Beste collega,

Ik vind het ontzettend belangrijk dat we allemaal de regie krijgen en houden over onze eigen loopbaan. Zeker in deze turbulente tijden.
Om hieraan invulling te geven, bied ik de komende vier maanden alle medewerkers van Mobile Operations de Career Boost aan.

De Career Boost is een intensief vierdaags programma waarbij je aan de slag gaat met vragen als: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat betekent dit voor mijn loopbaan (binnen of buiten KPN).

De Career Boost is helemaal voor jezelf. Niemand heeft verder iets te maken met de inhoud of het resultaat ervan. Dit is belangrijk om te weten.
Samen met alle andere MT leden, ben ik erg enthousiast over dit groepsprogramma van Elffers & Partners. De trainers/coaches vinden wij integer en professioneel.

Alle MT leden houden er rekening mee dat we tot en met de zomer al onze mensen bewust hiervoor vrij moeten plannen. Wij vinden dat dit de hoogste prioriteit heeft voor ons allemaal.

Ook is het goed om te weten dat een aantal KPN collega's uit andere bedrijfsonderdelen je al is voorgegaan (zie hun referenties in de brochure). Ze hebben er zichtbaar en merkbaar veel aan gehad.
Hopelijk kan de bijgaande brochure je dus helemaal overtuigen en pak je de uitnodiging aan om van deze gelegenheid gebruik te maken.

Voor vragen over de Career Boost kan je terecht bij je manager of bij een van onze MT-leden. Wil je meer weten over de inhoud, dan kan je contact opnemen met Patricia Helmons (HR Adviseur KPN) of met een van de trainers (zie hun contactgegevens in de bijgaande brochure).

De vier trainingsdagen zijn van 09.00 – 17.00 uur. Zodra je je deelname bevestigt, ontvang je meer informatie over de locatie etc. De locatie zal een centraal gelegen KPN-gebouw zijn.
Namens het MT wens ik je een inspirerende en verrijkende Career Boost toe.

Met groet,
Jacob Groote

KPN Career Boost.pdf

aanmeldformulier bouwen
 aanmeldformulier bouwen