Het programma

programma.jpg

Persoonlijke Blauwdruk, dag 1 & 2
De eerste twee dagen ga je op zoek naar je passie, je interesses en je verlangens. Door de vele keuzes die je onderweg in je loopbaan hebt moeten maken, zul je niet al je talenten hebben kunnen gebruiken. We gaan op zoek naar deze ‘slapende’ talenten.
Na een terugblik op het verleden, maak je een Persoonlijke Blauwdruk met daarin alle verzamelde informatie over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Belangrijke instrumenten die we hierbij gebruiken, zijn onder andere: levensverhalen, energiebronnen, waarden en kernkwaliteiten.

Persoonlijk Loopbaanprofiel, dag 3
De derde dag ga je aan de slag met je competenties en loopbaan-ankers, drijfveren en de 360° feedback. We maken hierbij gebruik van o.a. RealDrives. We werken toe naar een persoonlijk loopbaanprofiel.
De filosofie van Elffers & Partners is dat je werk doet dat aansluit bij je innerlijke waarden, drijfveren en verlangens. Het Persoonlijk Loopbaanprofiel geeft deze gegevens op een overzichtelijke wijze weer, aangevuld met je competenties, werkervaring en opleidingen. Het loopbaanprofiel werkt als een kompas bij het maken van belangrijke keuzes in je werk en het helder formuleren van je ambities.

Persoonlijk Actieplan, dag 4
Tijdens de vierde dag presenteer je jouw blauwdruk in een ‘elevator pitch’. Je oefent met vertellen waar je voor staat en waar je voor gaat. We gaan in op belemmeringen, angsten en twijfels die we allemaal wel hebben en zorgen dat je hiermee om leert gaan.
Onderdeel van deze dag is het verder aanscherpen en leren uitdragen van je persoonlijke verhaal zodat je bereikt wat je wilt bereiken. Op die manier kun je voortaan krachtig je ‘personal brand’ neerzetten.
Aan het eind van deze dag heb je een helder geformuleerd Persoonlijk Actieplan en zijn de eerste belangrijke stappen naar het realiseren van je loopbaandoelstelling gezet.

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie