Resultaat

Met de Career Boost breng je op gestructureerde wijze alle elementen die voor jou belangrijk zijn samen tot één verhaal dat in het diepste van je vezels voelt als jouw verhaal. Dit verhaal vormt zich vooral door het aandacht te geven én het te delen met anderen.

Hieronder een Blauwdruk, ook wel een Selfie genoemd, van een Career Boost deelnemer en een aantal collega’s aan het woord wat het hen concreet heeft opgeleverd.

Blauwdruk oud deelnemer.jpg

“Ik heb de belangrijkste punten uit mijn blauwdruk, bijvoorbeeld mijn droom, meegenomen in mijn nieuwe planningsafspraken. Hierin heb ik aangegeven waar ik me komend jaar op wil focussen en waar ik over een aantal jaar wil staan. Daar heb ik (extra) vaardigheden en verdieping voor nodig, die ik nu ook opzoek en aangeboden krijg.”
Marjolein Meijster, Customer Experience Manager

“Ik heb al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar de gestructureerde aanpak achter het programma en uiteindelijk de blauwdruk heeft dit alles voor mij bij elkaar gebracht.”
Hugo de Heer, Manager Mobile Innovation Data

“Voor mij is het erg belangrijk om continu inhoudelijk uitgedaagd te worden in mijn werk. Tegelijkertijd heb ik een enorme passie voor grote sportevenementen, waar het werk veelal uitvoerend en daarmee inhoudelijk minder uitdagend is. Mijn vraag was dan ook op welk carrièrepad ik me zou moeten richten. Door bezig te gaan met mijn blauwdruk ben ik me gaan realiseren dat ik helemaal niet hoéf te kiezen. Als propositiemarketeer word ik inhoudelijk voldoende uitgedaagd én ik krijg de mogelijkheid om in vakanties (of tijdens onbetaald verlof) de kick van de sportevenementen mee te maken. Ofwel, ik leef -bewust- in the best of both worlds!”
Karin Braamer, Propositiemarketeer Telfort

“Door samen met mijn collega’s met onze blauwdruk bezig te gaan ben ik zelfbewust en zelfverzekerd doelen gaan stellen. Bijzonder was om mee te maken dat mijn collega’s veel meer potentieel en vermogen bij me zagen dan ik me bewust was. Inmiddels heb ik mijn eerste doelen gerealiseerd en ben ik bezig om nieuwe doelen te stellen.”
Sytze Hiemstra, Manager Mobile Innovation Radio

aanmelder nl in het kort
 aanmelder nl in het kort