FAQ

De meest gestelde vragen vind je hier terug:

Q: Kan ik een dag missen?
A: Probeer je in te schrijven voor een reeks die je wel helemaal kunt volgen. Mocht dat niet lukken, dan adviseren we het volgende: dag 2, 3 of 4 kun je eventueel missen. Als je dag 1 niet kunt, is het handiger je in te schrijven voor een andere reeks.
Dag 2 en dag 3 kun je inhalen door met een mededeelnemer bij te praten en eventueel ook met je coach. Daarnaast is belangrijk dat je al het huiswerk en oefeningen die je gemist hebt, alsnog gedaan hebt voor de volgende trainingsdag.
Dag 4 kun je missen. Bij voldoende deelnemers organiseren we een bezemgroep dag 4 om deze laatste dag alsnog in te halen.

Q: Wat moet ik doen als ik geen van alle datareeksen kan?
A: Geef je dan op en kies bij de datareeksen voor de laatste optie: ‘Ik kan niet op deze data. Zet mij op de geïnteresseerden lijst.’ We nemen dan contact met je op om te zoeken naar een oplossing.

Q: Wordt informatie uit de Career Boost gedeeld met mijn manager of andere KPN collega's?
A: Nee, niets uit de Career Boost wordt gedeeld met derden. Wat er besproken wordt, gaat niemand, behalve jezelf, iets aan.

Q: Hoe kan ik mijn aanmelding wijzigen?
A: In de bevestigingsmail die je van aanmelder.nl hebt ontvangen, staat een optie om je aanmelding te wijzigen. Bij last minute wijzigingen, neem dan ook even contact op met caroline@elffers.nl

Q: Welke voorbereidingen zijn nodig?
A: Circa 2 weken voor aanvang van je Career Boost ontvang je de bevestigingsmail van je coach met de gevraagde voorbereidingen. Onze ervaring leert dat een week ter voorbereiding voldoende is.

Q: Hoeveel tijd kost het huiswerk?
A: Zoals zo vaak geldt: hoeveel meer tijd je erin steekt, hoeveel meer je eruit haalt. Maar ga uit van zo’n 2 à 3 uur per week.

Q: Mag ik me aanmelden samen met collega's?
A: Ja, dit kan. Sterker nog, je zou met je hele team of afdeling kunnen gaan, als dit te realiseren is op je afdeling. Stem dit in ieder geval af met je leidinggevende.

Q: Ik moet op een bepaalde dag eerder weg of ik kom later.
A: Geef dit door aan je coach. Hij/zij stuurt je circa 2 weken voor aanvang een bevestigingsmail en als je het dan al weet, is dat een goed moment om het aan te geven.

Q: Zijn er parkeerplaatsen bij de locatie?
A: We trainen op locaties van KPN. De parkeerplaatsen dien je zelf te regelen via Atrium. Dit geldt tevens voor eventuele autorisatie.

debiteurenadministratie evenement
 debiteurenadministratie evenement