Het programma

De Career Boost is een intensief programma met als doel jouw loopbaan verder vorm en richting te geven. Je wordt je bewust van je drijfveren, talenten en ambities, waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken.
In een groep van acht gelijkgestemde collega’s ga je gedurende vier dagen, verspreid over twee maanden, aan de slag onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Tussen de dagen door maak je opdrachten.

Het Career Boost programma gaat uit van de filosofie dat je gelukkiger bent en meer impact hebt als je werk doet dat aansluit bij je innerlijke waarden, drijfveren en verlangens. Hiervoor is zelfonderzoek en zelfinzicht nodig.
De gedachte achter de Career Boost en het maken van je eigen blauwdruk, is dat je op gestructureerde wijze alle elementen die voor jou belangrijk zijn, samenbrengt tot één verhaal dat in het diepste van je vezels voelt als jouw verhaal. Dit verhaal vormt zich vooral door het aandacht te geven én het te delen met anderen.

Met de Career Boost ontdek je waar je talent ligt, maak je je focus scherp en creëer je een kompas voor belangrijke keuzes in je loopbaan.

Het programma

De eerste drie dagen ga je op zoek naar je passie, je interesses en je verlangens. Door de vele keuzes die je onderweg in je loopbaan hebt moeten maken, zul je niet al je talenten hebben kunnen gebruiken. We gaan op zoek naar deze ‘slapende’ talenten.
Na een terugblik op het verleden, maak je een Persoonlijke Blauwdruk met daarin alle verzamelde informatie over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Belangrijke instrumenten die we hierbij gebruiken, zijn onder andere: levensverhalen, 360° feedback, energiebronnen, waarden en kernkwaliteiten.

Tijdens de vierde dag presenteer je jouw blauwdruk in een ‘pitch’. Je oefent met vertellen waar je voor staat en waar je voor gaat. We gaan in op belemmeringen, angsten en twijfels die we allemaal hebben en zorgen dat je hiermee om leert gaan.

Onderdeel van deze dag is het verder aanscherpen en leren uitdragen van je persoonlijke verhaal, zodat je bereikt wat je wilt bereiken. Op die manier kun je voortaan krachtig je ‘personal brand’ neerzetten.
Aan het eind van deze dag heb je een helder geformuleerd Persoonlijk Actieplan en zijn de eerste belangrijke stappen naar het realiseren van je loopbaandoelstelling gezet.

ElffersCareerBoost_programma 500px.jpg

debiteurenadministratie evenement
 debiteurenadministratie evenement