Referenties Career Boost

Al veel collega's gingen je voor!
Hierbij een greep uit de mooie referenties.

“De Career Boost heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Mede door de authentieke aanpak van de trainer was de training voor mij heel effectief. Het heeft mij een scherp beeld opgeleverd van mijn ‘kompas’ ondanks de kennis die ik al had over mezelf.”
Willem Hollemans, Productmanager IT – Products & Architecture

“Ik kan de Career Boost van harte aanbevelen. Ikzelf begon de eerste dag met de twijfels of mijn carrière met 59 jaar nog wel een boost nodig had. Na afloop kan ik zeggen dat deze twijfels ongegrond waren. Een voor mij nieuwe aanpak heeft mij andere inzichten gegeven en duidelijk gemaakt wat ik eigenlijk wel en ook niet wil. Met de samenwerking in de groep waar ik deel van uitmaakte en de enthousiaste aanpak van de coach vliegen de vier dagen voorbij. Het huiswerk kost wel wat meer tijd dan verwacht, maar de nieuwe inzichten maken het allemaal de moeite waard.”
Jos van Noort, Product manager - UMTS Radio

“De Career Boost belicht met de blauwdruk alle aspecten die een rol spelen in wat je wilt in het leven. Mijn coach draagt vele voorbeelden, persoonlijke ervaringen, theorieën en inspirerende Youtube filmpjes aan die helpen bij de beeldvorming. Ze heeft me laten inzien dat er een duidelijke rode draad zit in mijn energiebronnen, waarden en overtuigingen. Mijn ambitie staat me voor het eerst duidelijk voor ogen en dat gaat me heel veel energie en richting geven in de toekomst. De coach heeft me vervolgens geholpen die ambitie en richting vorm te geven in mijn Linkedin profiel en CV.”
Monique Kloen, Customer Experience Manager- Mobile Quality Solutions

“Vier zinvolle dagen om eens stil te staan bij je persoonlijke kenmerken en drijfveren. Ik zal ook later nog regelmatig terugblikken naar de behandelde cases en trainingsmateriaal. Merthe, bedankt voor de persoonlijke invulling & aandacht! Collega's bedankt voor alle feedback!”
Ronald Damsma, CEM analist - Mobile Quality Solutions

“De Career Boost is een zeer waardevolle investering in jezelf waar je nog lang plezier van zult hebben en is die vier dagen training dubbel en dwars waard! Je herontdekt je passies, talenten, vaardigheden en waar je energie zit en gaat zelf weer achter het stuur zitten van je loopbaan. Je zult verrast worden door de antwoorden die je vindt op vragen als hoe het nu verder moet met je werk... Zou zeggen: gewoon een must!”
Robert Peeters, Mobile Network Developer

“De Career Boost heeft me een enorme impuls gegeven. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik beter weet wat ik wil in mijn werk en dat ik dat kan vertellen. Het helpt me om de richting in te slaan waar ik eigenlijk toch al naar toe wilde gaan. Ik heb de vier dagen beleefd in een heel ontspannen sfeer.”
Nico de Hoog, Senior Designer – Mobile Innovation

“De Career Boost was voor mij de juiste training, waar ik mijn kwaliteiten en talenten duidelijker in beeld heb kunnen brengen, daardoor kon ik ook mijn doelen SMART maken. Een waardevolle training dus.”
Rachid Boutahiri, Radioplanner

“De Career Boost heeft mij kunnen versterken in mijn zelfvertrouwen en bevestiging gegeven over de keuzes die ik heb gemaakt. Dit heeft mij een duidelijker beeld over mijzelf gegeven wat het maken van moeilijke persoonlijke keuzes versimpeld.”
Daan Planqué, Designer - Mobiel Innovatie Data

"Voordat ik aan dit programma begon stond ik vrij sceptisch tegenover de inhoud van het programma en of dit wel zou brengen wat ik er van verwacht.
Naarmate het programma vorderde heb ik ingezien dat het eigenlijk toch wel een positieve uitwerking heeft gehad en dat het geen kwaad kan eens op een andere manier naar jezelf te kijken. Wat voor mij een openbaring is geweest is het uitschrijven van je levensloop, waarin ik op dat moment niet over had nagedacht, maar bij het opschrijven al snel een rode draad herkenbaar was. Kortom, als anderen om mijn mening vragen omtrent dit programma zou ik zeggen dat het de moeite waard is dit programma te volgen. Eigenlijk is het Career Boost programma alleen maar een toevoeging in je zelfkennis en weet je jezelf beter te presenteren."
Jack van Holsteijn, Kwaliteitsmanager - PM dataketen mobiel

“In een zakelijke, technische, rationele organisatie is men geneigd te denken in prestaties, doelen, deadlines…. De Career Boost schept echter een comfortzone waarbinnen je ook je gevoel, je inspiratie en je dromen ontdekt/durft toe te laten. Je wordt er op getraind deze voor jezelf uit te spreken en gestimuleerd concrete stappen te ondernemen. Enkele stappen heb ik inmiddels durven nemen. Van laf naar lef is niet één letter, maar een wereld van verschil.”
Johan Groen, Testmanager - TI Innovation Test

"Het waren een welbestede vier dagen om goed helder te krijgen waar ik mijn energie uit haal in mijn werk."
Rob Hendriks, Senior Architect - Mobile Innovation Radio

“De Career Boost was op bepaalde punten voor mij best een eye-opener. Het heeft mij gelukkig de bevestiging gegeven dat ik voor mezelf de stappen in de juiste richting al had genomen. Ik vond het ook leuk om mijn collega’s in de training veel beter te leren kennen en daardoor ook verder te kunnen helpen. De training is wel intensief en ik wil dan ook iedereen aanraden om er tijd voor vrij te maken. Het is een uitstekende investering in jezelf, waar je snel profijt van hebt.”
Erik van Garderen, Productmanager Security – Products & Architecture

"Onder de inspirerende leiding van mijn coach heeft de Career Boost me geholpen antwoorden te vinden op de vragen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
Het resultaat van vier dagen Career Boost is niet alleen een opgepoetst CV en LinkedIn account, maar een veel beter inzicht in mijn kwaliteiten en drijfveren.
Een intensieve en uitdagende training waarbij je in de huidige turbulente tijden de kans krijgt om je te bezinnen op het vervolgpad van je loopbaan. Je krijgt aardig wat huiswerk, maar het is nuttig, leuk en een echte aanrader!"
Jaap Nagelhout, Informatie Analist, Mobile Business Support

"Sceptisch gestart met de vierdaagse training, maar al snel kwam ik er achter dat het een zeer waardevolle investering is in jezelf. Er is goed nagedacht over de inhoud en opbouw van de training, zelf ben ik verrast door o.a. de uitkomst van de MBTI test. De openheid van de groep waar ik deel van uitmaakte en het enthousiasme van de coach maken van deze training een succes. Een zeer waardevolle training!!!!"
Peter van de Werdt, Product Manager - Mobile Core Network

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie