Op deze pagina treft u vier bijlagen aan. Dat zijn de toegezegde naslagwerken van de workshops van het Bosch Rexroth Knowledge Transfer Event  voor mobiele toepassingen, gehouden op 23 oktober 2014 bij PTC+ in Ede.

Syllabus1Final.pdf

Syllabus2Final.pdf 

Syllabus3Final.pdf 

Syllabus4Final.pdf

Bosch Rexroth Drive & Control Academy

Opleiding van werknemers is voortdurend actueel en onmisbaar thema, vooral in de wereld van de techniek. Snelle nieuwe en verdere ontwikkelingen van aandrijf- en besturingssystemen en hun componenten vragen om medewerkers die op de hoogte zijn van de allerlaatste stand van de techniek. Alleen met uitstekend gekwalificeerd personeel kunnen bedrijven klantgericht reageren in dit wisselende economische klimaat en in onzekere tijden.

Bekijk daarom ook eens het Bosch Rexroth trainingsprogramma. Onze ‘Drive & Control Academy’ biedt een breed scala aan trainingen: www.boschrexroth.nl/training.

Voor u interessant: functionele veiligheid

Bosch Rexroth biedt ook trainingen over bijvoorbeeld functionele veiligheid.

. Waar krijgt u mee te maken als fabrikant, maar ook als handelaar of gebruiker?

. Welke specifieke eisen zijn er voor uw toepassing?

. Wat is het verschil tussen een richtlijn en een norm?

. Wat is een IIB verklaring precies?

Wij helpen u om een begin te maken. De training geeft voorbeelden en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Blijft het ondoorzichtig? Dan hebben we Safety Experts die U in uw specifieke toepassing kunnen adviseren.  Functionele veiligheid betreft ons immers allemaal.

Graag tot ziens op een van onze trainingen!

Peter Delissen
Manager sales & application engineering
Mobile Applications

Bosch Rexroth B.V.
The Drive & Control Company

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie