Workshop co-creatie renovatieconcepten / 21 mei 2014

Workshop co-creatie renovatieconcepten / 21 mei 2014

Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van Workshop co-creatie renovatieconcepten / 21 mei 2014.

Dat de bouwwereld verandert, daar hoef ik geen overtuigende pleidooi voor te houden. Niet alleen innoveert de bouwsector, maar er ontstaan ook nieuwe en slimmere samenwerkingsvormen. Met Strikolith zijn we aan het onderzoeken of de reeds bewezen Strikotherm systemen goed aansluiten bij de veranderende marktomstandigheden. Systemen die vragen om andere esthetische mogelijkheden, technische en energetische waarden. Maar ook een flexibele aansluiting bij de design- en constructwensen van de ontwerpers.

Strikolith wil graag leren van zijn klanten, maar wil ook graag inspireren. Inspiratie die moet leiden tot collectieve co-creatie en marktaanpakken.

Ik wil je graag uitnodigen om deel te nemen aan een compacte maar zeker inspirerende workshop, waarbij we samen met andere architecten en Strikolith bespreken hoe we elkaars business modellen kunnen versterken. En hoe we samen tot mooie innovatieve oplossingen kunnen komen in de markt die nu aan het ontstaan is.

Hier kunt u allerhande informatie vinden over Workshop co-creatie renovatieconcepten / 21 mei 2014. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en routeinformatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Met vriendelijke groeten,

Namens de directie van Strikolith

Peter Linders
kwartiermaker
pl@energienul73.nl

evenement managen
 evenement managen