Ben jij er ook bij in Heerenveen voor
unieke inspiratie op het gebied van zelfregie?

Woensdag 13 en donderdag 14 oktober 2021 staan in het teken van Zelfregie in prestatiegedrag. Na de sportieve kennismaking op woensdag (facultatief) is het op donderdag de beurt aan diverse (praktijk)deskundigen die je meenemen in deze boeiende thematiek. Wat is zelfregie? Hoe werkt zelfregulatie precies? Wat betekent het voor een (topsport)leerling en diens prestatiegedrag? Welke randvoorwaarden zijn daarvoor belangrijk? En wat biedt het jou als begeleider aan inzicht?

Zoals je gewend bent staat de dag bol van (hernieuwde) kennismaking, inspirerende keynotes en boeiende, interactieve workshops. Nieuw dit jaar is een aansprekende dagvoorzitter. Een dagvoorzitter met een carrière als topsporter (Rugby Sevens) die door een blessure vroegtijdig werd beëindigd en thans docent LO is in het VO, namelijk Tessa Veldhuis. Zij zorgt voor uitstekende vraaggesprekken én een aantal energizers gedurende de dag. We brengen je zo dus ook letterlijk in beweging!

Aan het programma wordt op dit moment hard gewerkt; het definitieve programma wordt na de zomervakantie gepubliceerd. De volgende sprekers hebben hun medewerking reeds toegezegd:
. Laura Jonker – expert op het gebied van de waarde van sportpsychologie voor talentontwikkeling en auteur van o.a. Van aanleg naar intelligentie – het sporttalent in ontwikkeling
. Floris Wouterson – slaapexpert met het motto ‘slapen is belangrijker dan eten en bewegen samen’
. Hartger Wassink – onderwijsadviseur, gericht op met name leiderschap en bestuur


Belangrijk! Corona-maatregelen
We kiezen vanwege alle versoepelingen in het corona-beleid toch voor een live bijeenkomst. Het is te lang geleden dat we elkaar in het echt hebben gezien! Je bent van harte welkom bij de bijeenkomst als je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19 en een bewijs daarvan óf een recente negatieve testuitslag kunt laten zien via de CoronaCheck-app. Bij binnenkomst op de locatie vragen we je om die informatie te tonen. Op de locatie is het gezien het aantal deelnemers namelijk niet mogelijk de 1,5 meter afstand te handhaven.