Programma Landstede Innovatiedag is bekend!

 

Beste heer/mevrouw,

Het programma van de Landstede  Innovatiedag is bekend!  Wij zijn trots je te kunnen meedelen dat op dinsdag 7 april de locatie van Landstede aan het Hogeland 10 te Zwolle (voor gasten Rechterland 1), voor de achtste keer op rij bruist van innovatie en activiteiten rondom het thema ‘onderwijzen, leren, ontwikkelen’! Laat je de gehele dag grensoverschrijdend inspireren door de keur aan keynotes en leeractiviteiten, verbreed je horizon, ontdek en verwerf kennis. Ben jij er bij?

De leeractiviteiten worden in 3 rondes aangeboden. Binnen deze rondes kun je kiezen uit ongeveer 30 parallelle sessies. Tijdens de twee plenaire sesies nemen Inspirerende externe sprekers, als Gert Biesta en Claire Boonstra,  je mee op een ontdekkingsreis binnen het onderwijs. Daarnaast is er uiteraard veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Wij hopen je voor het gehele programma te mogen verwelkomen. Ons advies is dan ook: Benut de dag ten volle!

Het programma

Nieuwsgierig naar de verschillende leeractiviteiten? Bekijk dan in de bijlage of hier het uitgebreide programma.....Met zo'n aanbod zal het het nog moeilijk kiezen zijn…… maar wees er wel op tijd bij want vol = vol!

Neem een introducé mee

Dit jaar mag je voor het eerst één gast meenemen naar de Innovatiedag! Vind je het leuk om een introducé mee te nemen? Geef dan z.s.m. de naam en het e-mailadres van de introducé door aan Renate Mensink via rmensink@landstede.nl, dan ontvangt jouw gast ook een uitnodiging.

Aanmelden vóór  30 maart

Ben jij er bij op dinsdag 7 april? Meld je dan aan  vóór 30 maart 

Zo is het niet alleen voor de presentatoren inzichtelijk hoeveel zich hebben aangemeld voor de leeractiviteit, maar ook het Innovatieteam kan dan de Facilitaire dienstverlening  nauwkeuriger afstemmen. Aanmelden voor een workshop tijdens de Innovatiedag is niet mogelijk.

Hoe meld je je aan:

Stap 1: Bekijk eerst het uitgebreide programma. Hier vind je een overzicht van alle leeractiviteiten en keynotes. Kies bij welke workshops en/of keynotes je aanwezig wilt zijn.

Stap 2: Heb je je keuze gemaakt uit de drie rondes? Meld je dan hier aan of via de aanmeldlink onder dit bericht (of  kopieer deze url: www.aanmelder.nl/landstedeinnovatiedag). In dit verkorte aanmeldprogramma staan alleen de titels van de leeractiviteit en de naam van de presentator        vermeld.

Stap 3: Vink aan ‘Ik wil een workshop volgen’ en kies je programma. Je kunt maximaal 3 workshops     kiezen. Voor de plenaire sessies hoef je je niet apart aan te melden.

Stap 4: Druk op de verzendknop. Via e-mail ontvang je een bevestiging van het door jou gekozen programma.

Tips

 Maak een print van je bevestiging en neem deze mee! Hierop staan de tijden en het lokaal vermeld, zodat je weet waar je moet zijn.want op de Innovatiedag worden geen uitgebreide programma’s uitgereikt.

Zorg dat je een leeractiviteit ‘achter de hand’ hebt. Het kan voorkomen dat een leeractiviteit uitvalt. Alle communicatie hierover verloopt via e-mail. Houd je mailbox in de gaten.

Ook namens het CvB graag tot ziens op dinsdag 7 april!

Het Innovatieteam

Bijlagen

naamgrootte
symposiumregistratie
 symposiumregistratie