LBB Lenteschool 2023

 

Ben je op zoek naar meer kennis en het delen van ervaring over de inzet en toepassing van de Wet Bibob? Dan is onze Lenteschool iets voor jou! De LBB Lenteschool 2023 vindt plaats van maandag 22 mei tot en met donderdag 25 mei 2023 in het Ministerie van Justitie en Veiligheid aan de Turfmarkt 147 in Den Haag. Deelname is kosteloos en je kunt je voor maximaal 2 workshops inschrijven. De sluitingsdatum voor het aanmelden is 10 mei 2023 om 12:00 uur.

Na de vorige digitale edities zijn wij verheugd weer een school bij ons op locatie te kunnen organiseren. Hierdoor is echter wel een beperkt aantal plekken beschikbaar per workshop. De workshops zullen alleen fysiek worden verzorgd, het is niet mogelijk om digitaal deel te nemen of een opname van de workshops te ontvangen. Mocht je interesse hebben, meld je dan snel aan!

Na aanmelding ontvang je bericht als je deel kunt nemen aan de workshops waarvoor je je hebt ingeschreven. Ook ontvang je dan alle informatie die je nodig hebt om deel te kunnen nemen. Wanneer het maximumaantal deelnemers voor een workshop is bereikt, zal deze verdwijnen uit het overzicht en is het niet meer mogelijk je hiervoor aan te melden via het aanmeldformulier. Als er op een later moment vrije plekken beschikbaar komen voor reeds volle workshops, dan word je hierover geïnformeerd.

Let op: Deelname aan de LBB Lenteschool 2023 is primair bedoeld voor medewerkers van overheidsinstanties (bijv. gemeenten, provincies en diverse Rijksonderdelen) die op grond van de Wet Bibob bevoegd zijn tot uitvoering van Bibob-onderzoeken. Medewerkers van onze samenwerkingspartners en informatieleveranciers zijn ook uitgenodigd om deel te nemen.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren