Uitnodiging jubileumviering LDE-Traineeship: Geslaagd samenwerken​​​

Al sinds 2014 geeft het LDE-Traineeship jonge professionals een carrièrestart in de academische wereld. Gedurende twee jaar werken de trainees op twee van de drie LDE-universiteiten en worden ze tegelijkertijd begeleid in hun professionele ontwikkeling, ontdekken ze waar ze goed in zijn en waar hun passies liggen. Het LDE-Traineeship is daarmee een mooi voorbeeld van een geslaagde samenwerking tussen de drie universiteiten.

In dit jubileumjaar willen we graag terugblikken op de afgelopen tien jaar: wat maakt het traineeship al tien jaar een succesvol programma? Wat heeft daarbij allemaal een rol gespeeld? En hoe kan het traineeship als inspiratie dienen voor andere samenwerkingen binnen de Leiden-Delft-Erasmus alliantie?

Daarom nodigen we je graag uit voor de LDE-Traineeship Jubileumviering op 10 oktober 2024. Tijdens dit evenement blikken we terug op 10 jaar LDE-Traineeship, kijken we vooruit en willen we voornamelijk iedereen bedanken die het traineeship mogelijk heeft gemaakt en er onderdeel van is geweest. De inloop is vanaf 16:00 uur en het programma start om 16:15 uur. Om 17:15 uur is het programma afgelopen en proosten we op het 10-jarig bestaan met een borrel. De borrel duurt tot ongeveer 18:00 uur.

We zien je graag op 10 oktober om samen te proosten op het 10-jarig bestaan van het LDE traineeship!

Programma

Locatie

Meet Tuesday

Millenium Tower

Weena 690

3012 CN Rotterdam