13 september 2018

Beeld en Geluid, Hilversum

Op donderdag 13 september vindt de leerlaboverstijgende bijeenkomst plaats voor trekkers van alle leerlabscholen en hun collega’s. Het programma start rond 14:00 uur en wordt rond 18:30 afgesloten met een maaltijd. Kijk hier voor informatie over de bijeenkomst en de workshops.

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

Schoolinfo informeert je graag over ontwikkelingen in het onderwijs, de projecten van Schoolinfo en evenementen die wij organiseren in het kader van scholing van VO docenten. Wil je op de hoogte gehouden worden door Schoolinfo?

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit het ministerie van OCW kunnen wij deelnemers deze bijeenkomst kosteloos aanbieden. Aan de bijeenkomst zijn echter wel kosten verbonden. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af via de link in je bevestigingsmail zodat een ander gebruik kan maken van jouw plek.

Leerling 2020 wordt uitgevoerd door Schoolinfo in opdracht van de VO-raad.

Jammer dat je niet aanwezig kunt zijn bij de leerlaboverstijgende bijeenkomst. In ieder geval bedankt voor je afmelding. Om onze evenementen te verbeteren horen we graag van je waarom je niet aanwezig kunt zijn.