Leveranciers Meet Up
10 juli 2019 | Ministerie van VWS

 

Hartelijk welkom op de aanmeld- en informatiepagina van de 
"Leveranciers Meet Up".

Het Informatieberaad Zorg organiseert op woensdag 10 juli 2019 van 09.30 uur tot 16.00 uur een bijeenkomst voor ICT-leveranciers en voor mensen die betrokken zijn bij de VIPP-programma’s. Ook is iedereen van harte welkom die werkt voor of betrokken is bij de diverse programma’s die vanuit VWS zijn gestart in het kader van de elektronische gegevensuitwisseling. De bijeenkomst vindt plaats bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Den Haag. 

De dag staat in het teken van het programma ‘Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg’ en de samenhang tussen de programma’s en initiatieven die lopen, op weg naar een duurzaam informatiestelsel voor de zorg. Tijdens de bijeenkomst geven de verschillende (VIPP-)programma’s aan wat de meest recentelijke ontwikkelingen op hun terrein zijn. Daarnaast kunnen de bezoekers verdiepende workshops en inspirerende themasessies bijwonen.

Op deze pagina kunt u allerhande informatie vinden over de bijeenkomst. U kunt zich aanmelden voor de Meet Up en de routeinformatie inzien.
 

De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren